top of page

Aquamarijn

De zachte groen blauwe kleur van Aquamarijn spreekt velen aan. Aquamarijn word in vele van onze juwelen gebruikt met mooie resultaten. Harry TiLLEY juwelen koopt zijn stenen wereldwijd bij de beste leveranciers wij hij vele jaren ervaring mee heeft.

Zilveren hanger met Aquamarijn edelsteen

Sterrenbeeld

Ram, Tweelingen, Vissen, Waterman

Chakra

5e chakra (keel, ordenen & creëren)

Zilveren handgemaakte ringen met aquamarijn edelstenen
Aquamarijn kleur foto

Werking

Aquamarijn is even bekend als bemind. De edelsteen is een heldergroen blauwige steen die er om bekend staat zeer geschikt te zijn voor hooggevoelige mensen. In vroeger tijden werd de steen gebruikt om duistere krachten tegen te gaan door de geesten van het licht in te schakelen. Het werd ook door zeelieden gedragen als talisman tegen verdrinking. Voor ‘lichtwerkers’ is het een uiterst nuttige steen om het eigen ego achter te laten. De steen moedigt dienstbaarheid aan de mensheid toe. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk.

Aquamarijn heeft de kracht om anderen tolerant te maken, bestrijd de neiging te oordelen, biedt steun aan mensen die gebukt gaan onder hun verantwoordelijkheden en moedigt aan om op positieve wijze verantwoordelijk te zijn. De steen leert wat echte liefde is; los laten. Omdat ieder zijn of haar eigen pad heeft. De steen laat de dieper liggende redenen van gevoelens zien. Aquamarijn laat inzien welke overtuigingen belemmerend werken doordat de steen een sterk kalmerend effect heeft.

Stapelringen met aquamarijn edelstenen
Zilveren hamerslag hanger met aquamarijn edelsteen
Zilveren oorbellen met aquamarijn edelstenen

Verzorging

Aquamarijn kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar kan verkleuren onder invloed van fel zonlicht.

Zilveren hanger met aquamarijn edelsteen
bottom of page