top of page

Aventurijn

De zachte groene kleur van Aventurijn trekt mensen aan. De steen past perfect in vele mooie energetische juwelen. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Harry TiLLEY Juwelen laat zijn half-edelstenen rechtstreeks maken in ateliers wereldwijd met de beste kwaliteit garanties!

PUOs-210910-GG-AVEN 3(1).jpg

Sterrenbeeld

Stier, tweelingen & maagd

Chakra

Hart chakra (4e)

PUHs-210914-GG-AVEN 3.jpg
Groene sapjes

Werking

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit.

 

De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

PURs-210610-WZ-AVEN 3_Fotor.jpg
PUOs-210917-GG-AVEN 2.jpg
PUOs-210917-GG-LABR 5_edited.jpg

Verzorging

Aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

PUHs-210918-GG-AVEN 3.jpg
bottom of page