top of page

Jasper

De prachtige aardse kleur van Jaspis spreekt velen aan. Jasper is langzaam, ontspannen en zeer geaard, wat troost en een gevoel geeft dat alles goed is met jouw wereld. Laat je overtuigen door deze steen in onze handgemaakte juwelen, deze steen staat ook bekend voor geestelijke stabiliteit. Al onze stenen worden door Harry TiLLEY met pricisie uitgekozen.

PURs-210912-GG-JASP 3.jpg

Sterrenbeeld

Schorpioen

Chakra

Wortelchakra (1e)

Droge klei
PURs-210913-GG-JASP 4.jpg

Werking

Het mineraal bruine Jaspis verminderd vermoeidheid en zware uitputting. Hij vermindert opstopping op zowel lichamelijk als op geestelijk niveau.

Het mineraal bruine Jaspis brengt stabiliteit, volharding en flexibiliteit. Hij stimuleert de spijsvertering en stabiliseert de bloedsomloop. 

Het mineraal bruine Jaspis kan gebruikt worden bij meditatie, healing, massage en edelsteentherapie.  Jaspis bruin kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden.  

Bruine jaspis is een uitstekende steen om bij je te hebben wanneer je veel lichamelijk werk moet verrichten. Hij helpt je te volharden als je het even niet meer ziet zitten. Bruine jaspis werkt flexibiliserend en geeft je vitaliteit. De steen heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering en gaat opstopping tegen. 

Rock Balancing
PUHs-210913-GG-JASP 3.jpg
Tan meisje

Verzorging

Bruine jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

PUOs-210917-GG-JASP 3.jpg
bottom of page