Klanten reacties

Wij zouden het zeker appreciëren als u een bericht met ons en onze klanten wil delen over je aankoopervaring bij Harry Tilley Juwelen. Via onderstaande link kan je een reactie plaatsen op onze Google bedrijfspagina, wij plaatsen nadien deze reactie op onze website. 

Heb al vaker ringen en oorbelletjes besteld bij jou, prachtige creaties zijn het, en ook nu ben ik heel happy met mijn 3 kleurrijke armbandjes.

04-07-2019

***** 

Christien

by Google reviews

Hey Harry
Bestelling ontvangen
Mooi
Grt. Sonja

22-06-2019

***** 

SONJA

Rechtstreeks

Ik kocht en ontving erg mooie, stijlvolle oorringen en was zo onder de indruk en  tevreden dat ik meteen nog een extra paar nabestelde.
Bij Harry Tilley heb je écht een ruime keuze aan prachtige, unieke en stijlvolle juwelen tegen faire prijzen. Fijn om cadeau te krijgen of om als cadeau te geven!
Daar bovenop krijg je nog een snelle en perfecte service! Top!

19-04-2019

***** 

SABRINA

by Google reviews

Mijn mooie ketting is prachtig.. .. groeten Katty

17-04-2019

*****

KATTY

by Google reviews

Oorbellen zijn schitterend en gaan heel mooi staan tijdens mijn huwelijk 8 juni 

20-03-2019

*****

ANJA

directly

Goede aflevering vlot, minder mooi dan op foto

01-03-2019

***

Els

Storesquare

Heb ontzettend 2mooie ringen gekregen van men beertje, de verpakking op zich is al oogverblindend, dank aan Harry Tilley voor de snelle goede service! Super mooie juwelen collectie :-D

15-02-2019

****

Sabine

Facebook reviews

Vandaag de oorbellen en ketting ontvangen. Ze waren nog mooier dan op de foto. Alles was heel mooi ingepakt. Ik ben er heel erg blij mee.

17-01-2019

*****

Josee

directly

een van jouw prachtige creaties gezien rond de hals van mijn schoonzus die het cadeau kreeg van haar man in de winkel van Mieke ... super mooi 

10-12-2018

*****

Katy

Facebook reviews

Atelier

Harry Tilley

43, rue du Vigne

11510 Fitou France

harrytilley@harrytilley.eu

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
Bankaard iconen webshop.png

Harry Tilley Jewelry © 2018 registrated brand

Model pictures take by José Angel Ribas

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!