Klanten reacties

Wij zouden het zeker appreciëren als u een bericht met ons en onze klanten wil delen over je aankoopervaring bij Harry Tilley Juwelen. Via onderstaande link kan je een reactie plaatsen op onze Google bedrijfspagina, wij plaatsen nadien deze reactie op onze website. 

Mieke

09-02-2020

Prachtige, handgemaakte juwelen met een ziel!
Geleverd in een mooie, attentvolle verpakking. Bestellen en leveren gaat super makkelijk. Ik ben heel blij met mijn ringen set en oorbellen.

***** 

by Google reviews

Christien

04-07-2019

Heb al vaker ringen en oorbelletjes besteld bij jou, prachtige creaties zijn het, en ook nu ben ik heel happy met mijn 3 kleurrijke armbandjes.

***** 

by Google reviews

SONJA

22-06-2019

Hey Harry
Bestelling ontvangen
Mooi
Grt. Sonja

***** 

Rechtstreeks

SABRINA

19-04-2019

Ik kocht en ontving erg mooie, stijlvolle oorringen en was zo onder de indruk en  tevreden dat ik meteen nog een extra paar nabestelde.
Bij Harry Tilley heb je écht een ruime keuze aan prachtige, unieke en stijlvolle juwelen tegen faire prijzen. Fijn om cadeau te krijgen of om als cadeau te geven!
Daar bovenop krijg je nog een snelle en perfecte service! Top!

***** 

by Google reviews

KATTY

17-04-2019

Mijn mooie ketting is prachtig.. .. groeten Katty

*****

by Google reviews

ANJA

20-03-2019

Oorbellen zijn schitterend en gaan heel mooi staan tijdens mijn huwelijk 8 juni 

*****

directly

Els

01-03-2019

Goede aflevering vlot, minder mooi dan op foto

***

Storesquare

Sabine

15-02-2019

Heb ontzettend 2mooie ringen gekregen van men beertje, de verpakking op zich is al oogverblindend, dank aan Harry Tilley voor de snelle goede service! Super mooie juwelen collectie :-D

****

Facebook reviews

Josee

17-01-2019

Vandaag de oorbellen en ketting ontvangen. Ze waren nog mooier dan op de foto. Alles was heel mooi ingepakt. Ik ben er heel erg blij mee.

*****

directly

Katy

10-12-2018

een van jouw prachtige creaties gezien rond de hals van mijn schoonzus die het cadeau kreeg van haar man in de winkel van Mieke ... super mooi 

*****

Facebook reviews

Harry Tilley Jewelry © 2020 registrated brand

Bankaard iconen webshop.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!