Onze nieuwe collecties voorjaar 2019

Beste,

Met fierheid introduceren wij onze nieuwe voorjaarcollecties. 

Wij vertegenwoordigen vier collecties waarvan drie gemaakt in ons eigen atelier te Fitou (Frankrijk), en één collectie waar wij een exclusieve samenwerking hebben met erkend goudsmid Katrien Cambré.

Ieder seizoen brengen wij nieuwe afwerkingen - modellen en stenen in onze drie eigen collecties > Pure - Gem & Connected. Neem een kijkje via onze Website en onderstaande catalogus naar de nieuwe collecties.

Vragen omtrent condities, minimum afname, exclusief verkooppunt ... kan via ons contactformulier

1/6

Katrien Cambré

Reeds jaren zijn wij exclusief verdeler van de herinneringsjuwelen van juweelontwerpster (goudsmid) Katrien Cambré. 

Haar collecties herinneringsjuwelen (asjuwelen of rouwjuwelen genaamd) zijn heel uniek en exclusief. De meeste Belgen houden van mooie originele juwelen, deze juwelen zijn voor mensen die hun dierbare op een speciale manier wil herdenken. Nieuw en speciaal zijn onze ronde asjuwelen in de ronde Smartie achtige vorm, zie onze video met filmpje omtrent deze juwelen. 

U vindt hieronder ook onze laatste nieuwe cataloog.

Vragen omtrent condities, minimum afname, exclusief verkooppunt ... kan via ons contactformulier

1/9

Video Lab

Via onze video voorbeelden kan je onze nieuwe herinneringsjuwelen zien, en in realiteit zien hoe ze open en toe te maken. 

Het voordeel van deze collectie is dat we werken met voorstukjes dat je op verschillende basis stukjes kan schroeven. Vb. We hebben de volgende basis stukjes (ring basis in twee uitvoeringen - hanger basis in twee verschillende maten en armband basis). Kijk via onze cataloog naar de verschillende voorstukjes die wij aanbieden.

Vragen omtrent condities, minimum afname, exclusief verkooppunt ... kan via ons contactformulier

Bankaard iconen webshop.png

Harry Tilley Jewelry 

© 2020 registrated brand

Handgemaakte sieraden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!