Peridot

Appel groene Zirconia

De natuur groene Peridot steen is een mooie kleur om te combineren in een sieraad. Ook is de Peridot steen gekend voor zijn beschermende eigenschappen. Wij combineren deze mooie Half-Edelsteen met appel groene Zirconia steentjes.

avocado

Sterrenbeeld

Maagd, Schorpioen, Leeuw en Boogschutter

Chakra

hart chakra (4e)

PUHs-200510-WZ-PERI 1_Fotor.jpg
PUOs-200510-WZ-PERI 1_Fotor.jpg

Werking

Peridoot is een steen voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je om blokkades te doorbreken en energie, gedrag, mensen en verbindingen los te laten die niet meer in je leven passen en je groei beperken. Je kunt hierbij denken aan zelfdestructief gedrag, mensen die energie “zuigen” en verslavingen. Peridoot werkt ook zuiverend voor andere vormen van energie die niet in je lichaam of energieveld thuis horen zoals spanning, nervositeit, boosheid, angst, schuldgevoelens, schaamte, jaloezie en ongeduld. Hierdoor versterkt het vergeving, begrip, zelfinzicht, (zelf)acceptatie, een gevoel van eigenwaarde, liefde voor jezelf en anderen en zelfvertrouwen. Fysiek werkt peridoot zuiverend en ontgiftend, doordat het bijvoorbeeld de leverwerking stimuleert, en heeft het een positief effect op het hormoonstelsel, de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen. Daarnaast kan het ondersteunend werken voor het hart, de longen, de galblaas, de darmen, de thymus, de milt en de ogen. Het kan ook helpen bij overmatige spierspanning, restless legs, spanningshoofdpijn, een maagzweer, wratten, stemmingswisselingen, depressie, borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen.

PUHs-200425-WZ-PERI 2_Fotor.jpg
PUOS-191019-WZ-PERI-2.jpeg
Persoonlijke desk

Verzorging

Peridoot kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar door te veel blootstelling aan fel zonlicht kan de steen verkleuren.

PUA-170914-WZ-PERI-01_Fotor.jpg
Bankaard iconen webshop.png

Harry Tilley Jewelry 

© 2020 registrated brand

Handgemaakte sieraden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!