top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Atelier - Katrien Cambré

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Was op bezoek bij Katrien Cambré. Katrien is de juwelen ontwerpster van onze collectie herinneringsjuwelen waarvoor wij exclusief verdeler zijn. Katrien Cambré heeft buiten onze samenwerking nog vele mooie collecties aan juwelen.


Katrien Cambré aan het werk in haar atelier te Wechelderzande
Atelier Katrien Cambré

Katrien Cambré heeft gestudeerd in Antwerpen voor haar diploma edelsmid. Na haar studies is zij begonnen met haar eigen atelier te Wechelderzande. Op dit moment is Katrien bekend in de streek rond haar unieke en prachtige juwelen. Haar specialisaties zijn herinneringsjuwelen en trouwringen. Ook kan men bij haar steeds terecht voor het omsmelten van oud goud om dan weer te verwerken in een nieuw juweel.

Foto rechstreeks uit het atelier van Katrien Cambré te Wechelderzande
Atelier Katrien Cambré

Onlangs is Katrien haar atelier verhuist naar de locatie waar haar winkeltje is, en dit op haar privé adres. Door haar nieuw en meer uitgewerkt atelier heeft Katrien meer mogelijkheden om haar vele opdrachten ten goede uit te voeren. Ook heeft ze onlangs het Unizo logo gekregen. Hiermee geeft Unizo met het label de handgemaakte Belgische handelaars een duw in de rug.


Unizo heeft een label gelanceerd waardoor geselecteerde handelaars die handgemaakte artikelen maken en dit in Belgie een label kunnen krijgen om zo hun kwaliteit en herkomst naar buiten te brengen.
Handmade in Belgium powered by Unizo

Neem een kijkje naar de collectie Herinneringsjuwelen die wij dankzij Katrien Cambré exclusief kunnen aanbieden naar een breder publiek. Hier meer!

272 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page