Tijgeroog

Champagne Zirconia

Hier vind u informatie over de mooie goud bruine Tijgeroog Edelsteen. Tijger oog is een vrij neutrale steen met zoals de naam het ook zegt ziet de steen er een beetje uit als een oog van een tijger. Wij hebben een breed assortiment aan half-edelsteen sieraden aan hoge kwaliteit en werken met profecionele leveranciers wat stenen betreft.

PURs-200511-WZ-TIGE-set 1_Fotor.jpg

Sterrenbeeld

Tweeling en Leeuw

Chakra

basis chakra (1e) en zonnevlecht chakra (3e)

PUHs-200501-WZ-TIGE 6_Fotor.jpg
Rustende tijger

Werking

Gouden tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling. Fysiek werkt de steen stabiliserend, ontkrampend en pijnstillend. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, het zenuwstelsel, de voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, de maag, de galblaas, de wervelkolom, de ogen, de luchtwegen, de keel, verkoudheid, astma en hyperventilatie.

Tijgeroog kan ondersteunend werken bij depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen.

Naast de algemene eigenschappen van gouden tijgeroog vergroot rode tijgeroog je energie, kracht, vitaliteit en wilskracht. Het werkt nog sterker aardend dan de gouden variant en helpt Kundalini energie opstijgen.

PUCs-200427-WZ-TIGE 6_Fotor.jpg
PUOs-200509-WZ-TIGE 2_Fotor.jpg
PUHg-200501-WZ-TIGE 3.jpg

Verzorging

Tijgeroog kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

PUHg-200507-WZ-TIGE 1_Fotor.jpg
Bankaard iconen webshop.png

Harry Tilley Jewelry 

© 2020 registrated brand

Handgemaakte sieraden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!