top of page

Zwarte onyx

Met deze gif zwarte steen krijg je je focus terug op de rit in je leven. De soberheid van zwart in een edelsteen siert deze zwarte Onyx. De steen geeft je dan ook meer denk en concentratievermogen. Is ook een hele populaire steen voor wie zijn juwelen vrij sober wil houden.

PUOs-200620-WZ-BONI 3_Fotor.jpg

Sterrenbeeld

Steenbok

Chakra

Aardechakra en het basischakra, maar past ook heel goed bij de  zonnevlechtchakra en het kruinchakra

Werking

Mentaal

Onyx geeft doorzettingsvermogen en zelfdiscipline, ook vergroot Onyx je analytisch en pragmatisch 

denkvermogen.

Onyx verbetert je focus en je concentratievermogen en geeft controle over je denken en handelen.
De Onyx steen is een zeer goede steen voor rouwverwerking en laat je in tevredenheid terugkijken op de goede tijden die je had met wie of wat je nu mist.
Melancholie en depressies, voor mensen die gevoelig zijn  aan de invloed van aardstralen, boosheid, zwartgalligheid ,de onyx laat dit soort negatieve invloeden verdwijnen.

 

Emotioneel

Voor wie gevoelig is voor de mening van je omgeving, draag dan onyx. Ga je vaak over je grenzen, kan de onyx je helpen die grenzen beter te bewaken.
Voor wie 's nachts malende gedachten, angsten en zorgen heeft, Onyx neemt ze mee naar de volgende dag, waar ze opeens een stuk kleiner en minder angstaanjagend zijn.

 

Fysiek

Onyx is een goed helende steen, de steen versterkt de natuurlijke functie van de huid, en beschermt de huid tegen zonnebrand, puistjes en ontstekingen. Kleine wondjes zullen sneller helen met onyx.
Onyx versterkt het lymfesysteem, versterkt de wanden van nieren en blaas, versterkt de maagwand en helpt tegen opgeblazen gevoel en oprispingen.
Onyx verbetert alle zintuigen en vooral het gehoor. Onyx helpt heel goed bij klachten die hun oorsprong vinden in de oren en veroorzaakt worden door een verminderde doorbloeding, zoals doofheid, oorsuizen en evenwichtsstoornissen.

Verzorging

Zwarte Onyx kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden, gemakkelijkste manier is 5min onder stomend water houden of in een doosje leggen samen met een Hematiet steen.

bottom of page