Winkeleigenaar op telefoon

Klanten beoordeling

Wij zouden het zeker appreciëren als u een bericht met ons en onze klanten wil delen over je aankoopervaring bij Harry Tilley Juwelen. Via onderstaande link kan je een reactie plaatsen op onze Google bedrijfspagina, wij plaatsen nadien deze reactie op onze website. 

Plaats een reactie via volgende media >

Francine

07-11-2021

Je tiens à vous remercier pour la qualité et la grande réactivité et rapidité de l envoi.

 

C était très bien emballé.

 

Je suis très satisfaite.

 

Je vais faire des heureuses.

 

Belle journée 

Francine 

***** 

via Mail

Ann

05-11-2021

ik was op zoek naar een paar oorbellen geïnspireerd op Kaat Tilley, na 
zoeken kwam ik terecht bij Harry Tilley en  wat was ik blij dat hij voor 
mij oorbellen kon maken in de stijl en kleur die ik wou....

na een weekje kreeg ik mijn oorbellen toegestuurd in een lief doosje en 
ben ik nu trotse eigenaresse van 2 kunstwerkjes , zo mooi afgewerkt, 
super blij ben ik.

zo origineel heel erg bedankt voor je positieve energie die je in je 
werk hebt gestoken

kan niet wachten op mijn volgende bestelling

liefs

Ann

***** 

via Mail

Jean-Pirre

26-09-2021

Dikke merci, ringen zijn geweldig en echt op maat… passen elk maar op 1 vinger…prachtig vakmanschap, master@work

***** 

via Mail

Christine

10-09-2021

Bedankt voor de heel goede service. Het doet deugd dat er nog zo firmas zijn die correct zijn en dat apprecieer ik enorm

***** 

via Messager

Elke

15-05-2021

De ketting is toegekomen! Bedankt, hij is prachtig

***** 

via Messager

Anne

12-05-2021

Al de pakjes zijn toegekomen en ik vind de laatste erg mooi. Dankjewel ! Echt weer een beetje Kaat, echt iets voor mij. 

We vieren hier morgen moederdag , dan krijg ik ze kado en vanaf dan kan ik ze dragen.

***** 

via Mail

Karsten

24-04-2021

We vinden de ring allemaal mooi!! Echt top gedaan Nu heb ik een unieke trouwring se Dikke merci

***** 

via FB

Elga

20-04-2021

Ik heb vandaag de bestelling ontvangen!

Het is prachtig.

Bedankt en tot gauw voor nog een juweeltje️

***** 

via mail

Katia

18-04-2021

Hele mooie unieke oorringen en ringen gekocht. Ben er superblij mee. Hele goede en vriendelijke service.

***** 

via mail

Sandra

03-04-2021

Zojuist binnen. Wat is ie mooi!!! Héééél blij mee 

Nogmaals dank voor de (snelle) service en een mooi weekend!

***** 

via mail

Jean-Pierre

24-03-2021

De ringen en de oorbellen zijn erg mooi, ze zijn precies zoals ik had verwacht, ik vind ze echt heel mooi. Bovendien dragen ze de garrigue met zich mee en dat voegt een band toe aan deze juwelen. De stenen hebben een mooie lichtblauwe kleur die een beetje naar een heel lichtgroene kleur trekt en opnieuw doet het me denken aan de zee waar ik van hou. Bedankt voor je werk en gefeliciteerd.

***** 

via mail

Emma

10-03-2021

Zeer mooie handgemaakte sieraden. elk sieraad is uniek en kan op maat worden gemaakt.

Harry is een ontwerper die naar zijn klanten luistert en zeer getalenteerd is, aarzel niet om zijn online winkel te bezoeken en contact met hem op te nemen zodat hij jouw droomjuweel kan maken!

***** 

via Facebook

Joelle

22-02-2021

Ring besteld. Vlotte levering en ring voldoet helemaal aan de verwachtingen.

***** 

Via website

Kevin

22-02-2021

Alles goed toegekomen en past perfect en is mooi ;)

***** 

Via Facebook

Ronny

19-02-2021

Bestelling vandaag toegekomen, en dik in orde!

***** 

Via Facebook

Veerle

16-02-2021

Dank u wel voor het mooie werk en de snelle service! Hij past perfect

***** 

Via Facebook

Karin

28-01-2021

Hallo

Ik heb gisteren  mijn oorbellen  aangekregen  en ik ben er superblij mee ,ze zijn prachtig

Ook bedankt dat deze bestelling  vlot verlopen is

Als we terug naar ons vakantiehuisje in Le Barcares mogen komen,  dan kom ik eens een kijkje nemen in Fitou

(Als dit mogelijk  is natuurlijk)

Nogmaals  bedankt 

Groetjes

Karin 

***** 

Via mail

Ilse

25-01-2021

Heel persoonlijke en supervriendelijke service! Mooi verpakt en vlug geleverd. Zalige juweeltjes

***** 

Via Facebook

Tiny

01-01-2021

Kiezen is moeilijk er staan namelijk leuke en originele juwelen op de site. Eens besteld wordt alles snel opgestuurd. Ik heb een fantastisch mooie ring uitgekozen in de stijl van de feeërieke kledij van Kaat. Ben er blij mee!

***** 

Bericht

Linda

01-01-2021

Ik had al vaak gekeken op de website maar nu voor het kerstfeest eindelijk een hangketting en armbandjes gekozen. Voor de ketting koos ik een ander steentje. Alles werd snel bezorgd, zeer verzorgd ingepakt. Alle juweeltjes waren zo mogelijk nog mooier dan ik had verwacht, heel mooie prijs-kwaliteit. Mijn oudste kleindochter vond het ook heel mooi, dus ik weet wat we me te doen staat bij een volgend feestje :-)

***** 

Bericht

Patrick

28-12-2020

Martine heeft ongeveer een jaar geleden jouw demo bijgewoond in Gentbrugge, bij Kathy. Ze was zo enthousiast dat ik dat goed in mijn oren geknoopt heb. Voor de eindejaarsdagen heb ik nu enkele oorbellen en armbandjes gekocht via de webshop, als cadeautje. Ze was er heel blij mee. Het zijn stuk voor stuk prachtige, handgemaakte juweeltjes. Mooi, goede kwaliteit, eerlijke prijs en verzonden in een leuke verpakking. We gaan zeker nog bestellen bij Harry!

***** 

Via Google

Jente

28-12-2020

Mijn schoonmama was mega blij met haar hangertje! En ik ben nog steeds SUPER blij met mijn oorbelletjes die je samen met mijn vriend gemaakt hebt toen we bij jullie op reis kwamen .. Heel dankbaar. Dank u Harry!!! 😁😁😁

***** 

Via FB

Patricia

28-12-2020

Ik had armbandjes besteld voor mijn jongste dochter haar kerst ,daar was ze heel blij mee ,wetend dat het van zo ver in Frankrijk kwam en dat wij oude vrienden waren.De communicatie ,bestellen ,bevestigen en versturen gingen super vlot en snel.Dank je wel voor de service.

***** 

Via mail

Willy

17-12-2020

Wat moet je aan al die loftuitingen nog toevoegen? Zowel mijn vrouw als mijn dochter zijn laaiend enthousiast en content met de “juweeltjes” (in alle betekenissen) van Harry. Meer moet dat niet zijn.

***** 

Via mail

Chris

16-12-2020

Heel erg blij met de oorbellen! Passen perfect bij de halssnoer die ik bij Kaat kocht, maar die ik ondertussen verloren heb... een voor een.! Nu opgelost!

***** 

Via mail

Sonja

16-12-2020

Super tevree hoor x

***** 

Via mail

Ria

14-12-2020

Hartelijk bedankt voor de mooie creaties. Precies wat ik verwacht heb!

***** 

Via mail

Sammy

20-10-2020

Hallo Harry, dankjewel voor deze heel mooie creatie. Het startte met een idee van een bestaande ring waar ik een gelijkaardig zusje bij wou/hangertje. Ik wist niet waar ik terecht kon, tot ik plots de ingeving kreeg...contacteer Harry hiervoor. Dankbaar dat ik Kaat eerder mocht ontmoeten en ook zo dankbaar dat ik nu op deze manier een bijzonder juweeltje om mijn hals mag dragen. Zeer mooi afgewerkt, zeer snelle service, goede communicatie...heb mijn man al de hint gegeven dat het volgende juweeltje niet verder dan hier gezocht moet worden ;-) . Dankbaar!

***** 

Via mail

Kim

14-09-2020

We hebben bij Harry Tilley al verschillende armbandjes besteld. Deze zijn super. Goede kwaliteit en uniek. Echt een leuk cado om te geven aan iemand die je heel graag ziet. Top.

***** 

Via mail

Jelle

10-09-2020

Beste Harry,

 

Gisteren de oorringen goed ontvangen en kunnen afgeven. Mijn vriendin (en ikzelf) was er erg tevreden mee.

Bedankt voor de vlotte communicatie en afhandeling!

 

Beste groetjes

Jelle

***** 

Via mail

Greta

10-08-2020

Ik ben zeer tevreden en blij met de juwelen die ik totnogtoe bij jou besteld heb.

De ontwerpen zijn altijd mooi en ook wel uniek en de afwerking is top evenals de prijs trouwens

Ik volg je op de voet en het zal zeker niet mijn laatste aanwinst zijn. Ik zou zeggen met veel plezier

tot een volgende keer !

***** 

Via mail

Nadia

04-08-2020

Mooie collectie die Harry met trots voorstelt! En terecht! 👏🏻👌🏼

***** 

Facebook

Elsje

03-07-2020

Topjuweeltjes! Heel blij met de snelle afhandeling van de bestelling en met de juwelen zelf. Ik ga zeker geregeld eens op de website snuffelen! Hartelijk dank!

***** 

Facebook

Ria

23-06-2020

Wat ben in blij met mijn pareltjes van juwelen. Eindelijk iets gevonden dat én betaalbaar én volledig mijn ding is ! Dit was mijn eerste aankoop maar zeker niet de laatste !

***** 

Rechtstreeks

Diane

22-06-2020

Super tevreden met men prachtige stapelringen.... snelle en vriendelijke service... mercie Harry

***** 

Rechtstreeks

Anneke

22-06-2020

Wow, zo blij met mijn nieuwe juwelen van Harry. Het setje dat hij maakte met mijn zelfgekozen stenen is prachtig. Ondertussen heb ik al een paar setjes van Harry en ze zijn allemaal prachtig en betaalbaar. De service krijg je er zomaar bij met de glimlach. Ik ben fan ! Heb ook de ringen met de verschillende steentjes die je kan combineren, je kan ze alleen of samen dragen. Merci Harry voor de prachtige juwelen.

***** 

Rechtstreeks

Veerle

21-06-2020

Voor mijn verjaardag van mijn echtgenoot een prachtige ring en hanger gekregen. Ik ben er super blij mee en heb er al heel veel complimentjes over gekregen! Bedankt Harry voor mooie juwelen en de uitstekende service.

***** 

Facebook

Hilde

17-05-2020

Hier is het waar ik kort wil beschrijven hoe blij ik ben met mijn mooi ringen - koppeltje. Wat mij erg bevalt is de soberheid en de kwaliteit van Harry's werk. Ik moet zeggen dat ik wel wat twijfelde om online een ring! te kopen. Maar laat dat je niet tegenhouden. Ik kreeg geduldige hulp van Harry om het avontuur tot een goed einde te brengen. Ik kon door twee ringen te combineren en de steentjes zelf te kiezen een heel persoonlijke ring samenstellen. Mega blij! Echt, thanks!!!

***** 

Rechtstreeks

Terry

07-05-2020

Hoi iedereen, mijn man kent Harry, vrienden van vroeger. Maar toch, ik ben heel erg blij, ondanks dat hij in Fitou woont, dat ik zijn juweeltjes kan kopen. Prijs kwaliteit zijn ze top, en je hebt soms nog wel wat eigen inbreng qua kleur van de steentjes enz. Mooi, mooi, mooi, ik hou alvast zijn collectie in het oog. Bedankt Harry, topwerk !

***** 

Rechtstreeks

Ingrid

05-05-2020

Wat was ik tevreden te zien dat mijn juweeltjes in de brievenbus staken mooi en kwaliteitsvol werk waar ik trots op ben ! Van een super tevreden klantje dat het niet bij 1 bestelling gaat laten... Ik wil meer van dit dankje wel Harry van de prachtige juweeltjes ... doe zo verder !

***** 

Rechtstreeks

Sushila

29-04-2020

Heel blij toen in gekozen armband in mijn brievenbus vond. Ik kon de status van bestelling ook volgen wat voor mij een geruststelling is omdat ik niet elke online aankoop vertrouw. Mooie ontwerpen en zeker een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

***** 

Rechtstreeks

Marijke

28-04-2020

Zeventien jaar geleden kreeg ik voor het eerst een halssnoer van Kaat Tilley bij de geboorte van mijn oudste dochter. Nu, zoveel jaren later, zaten er twee heel mooie, eenvoudige ringen in de bus met een prachtige aquamarijn. Perfect om iedere dag te dragen en van te genieten!

***** 

Rechtstreeks

Carine

27-04-2020

Super happy met mijn prachtige ring hangertjes en parelarmbandjes. Origineel en romantisch verpakt, so cute💜 Ik ben fan! Snelle en top service, bedankt Harry

***** 

Rechtstreeks

Julie

24-04-2020

Prachtige handgemaakte en unieke juwelen! Bedankt Harry voor de snelle service.

***** 

Rechtstreeks

Anne

22-04-2020

De hangertjes zijn heel fijn en origineel, ook mooi afgewerkt. Op enkele dagen tijd kreeg ik mijn bestelling thuis geleverd zonder portkosten. De juweeltjes werden geleverd in twee schattige doosjes versierd met een roosje. Ben heel tevreden met mijn aankoop.

***** 

Rechtstreeks

Mieke

09-02-2020

Prachtige, handgemaakte juwelen met een ziel!
Geleverd in een mooie, attentvolle verpakking. Bestellen en leveren gaat super makkelijk. Ik ben heel blij met mijn ringen set en oorbellen.

***** 

by Google reviews

Christien

04-07-2019

Heb al vaker ringen en oorbelletjes besteld bij jou, prachtige creaties zijn het, en ook nu ben ik heel happy met mijn 3 kleurrijke armbandjes.

***** 

by Google reviews

SONJA

22-06-2019

Hey Harry
Bestelling ontvangen
Mooi
Grt. Sonja

***** 

Rechtstreeks

SABRINA

19-04-2019

Ik kocht en ontving erg mooie, stijlvolle oorringen en was zo onder de indruk en  tevreden dat ik meteen nog een extra paar nabestelde.
Bij Harry Tilley heb je écht een ruime keuze aan prachtige, unieke en stijlvolle juwelen tegen faire prijzen. Fijn om cadeau te krijgen of om als cadeau te geven!
Daar bovenop krijg je nog een snelle en perfecte service! Top!

***** 

by Google reviews

KATTY

17-04-2019

Mijn mooie ketting is prachtig.. .. groeten Katty

*****

by Google reviews

ANJA

20-03-2019

Oorbellen zijn schitterend en gaan heel mooi staan tijdens mijn huwelijk 8 juni 

*****

Rechtstreeks

Els

01-03-2019

Goede aflevering vlot, minder mooi dan op foto

***

Storesquare

Sabine

15-02-2019

Heb ontzettend 2mooie ringen gekregen van men beertje, de verpakking op zich is al oogverblindend, dank aan Harry Tilley voor de snelle goede service! Super mooie juwelen collectie :-D

****

Facebook reviews

Josee

17-01-2019

Vandaag de oorbellen en ketting ontvangen. Ze waren nog mooier dan op de foto. Alles was heel mooi ingepakt. Ik ben er heel erg blij mee.

*****

Rechtstreeks

Katy

10-12-2018

een van jouw prachtige creaties gezien rond de hals van mijn schoonzus die het cadeau kreeg van haar man in de winkel van Mieke ... super mooi 

*****

Facebook reviews