Klanten beoordeling

Wij zouden het zeker appreciëren als u een bericht met ons en onze klanten wil delen over je aankoopervaring bij Harry Tilley Juwelen. Via onderstaande link kan je een reactie plaatsen op onze Google bedrijfspagina, wij plaatsen nadien deze reactie op onze website. 

Hilde

17-05-2020

Hier is het waar ik kort wil beschrijven hoe blij ik ben met mijn mooi ringen - koppeltje. Wat mij erg bevalt is de soberheid en de kwaliteit van Harry's werk. Ik moet zeggen dat ik wel wat twijfelde om online een ring! te kopen. Maar laat dat je niet tegenhouden. Ik kreeg geduldige hulp van Harry om het avontuur tot een goed einde te brengen. Ik kon door twee ringen te combineren en de steentjes zelf te kiezen een heel persoonlijke ring samenstellen. Mega blij! Echt, thanks!!!

***** 

Rechtstreeks

Terry

07-05-2020

Hoi iedereen, mijn man kent Harry, vrienden van vroeger. Maar toch, ik ben heel erg blij, ondanks dat hij in Fitou woont, dat ik zijn juweeltjes kan kopen. Prijs kwaliteit zijn ze top, en je hebt soms nog wel wat eigen inbreng qua kleur van de steentjes enz. Mooi, mooi, mooi, ik hou alvast zijn collectie in het oog. Bedankt Harry, topwerk !

***** 

Rechtstreeks

Ingrid

05-05-2020

Wat was ik tevreden te zien dat mijn juweeltjes in de brievenbus staken mooi en kwaliteitsvol werk waar ik trots op ben ! Van een super tevreden klantje dat het niet bij 1 bestelling gaat laten... Ik wil meer van dit dankje wel Harry van de prachtige juweeltjes ... doe zo verder !

***** 

Rechtstreeks

Sushila

29-04-2020

Heel blij toen in gekozen armband in mijn brievenbus vond. Ik kon de status van bestelling ook volgen wat voor mij een geruststelling is omdat ik niet elke online aankoop vertrouw. Mooie ontwerpen en zeker een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

***** 

Rechtstreeks

Marijke

28-04-2020

Zeventien jaar geleden kreeg ik voor het eerst een halssnoer van Kaat Tilley bij de geboorte van mijn oudste dochter. Nu, zoveel jaren later, zaten er twee heel mooie, eenvoudige ringen in de bus met een prachtige aquamarijn. Perfect om iedere dag te dragen en van te genieten!

***** 

Rechtstreeks

Carine

27-04-2020

Super happy met mijn prachtige ring hangertjes en parelarmbandjes. Origineel en romantisch verpakt, so cute💜 Ik ben fan! Snelle en top service, bedankt Harry

***** 

Rechtstreeks

Julie

24-04-2020

Prachtige handgemaakte en unieke juwelen! Bedankt Harry voor de snelle service.

***** 

Rechtstreeks

Anne

22-04-2020

De hangertjes zijn heel fijn en origineel, ook mooi afgewerkt. Op enkele dagen tijd kreeg ik mijn bestelling thuis geleverd zonder portkosten. De juweeltjes werden geleverd in twee schattige doosjes versierd met een roosje. Ben heel tevreden met mijn aankoop.

***** 

Rechtstreeks

Mieke

09-02-2020

Prachtige, handgemaakte juwelen met een ziel!
Geleverd in een mooie, attentvolle verpakking. Bestellen en leveren gaat super makkelijk. Ik ben heel blij met mijn ringen set en oorbellen.

***** 

by Google reviews

Christien

04-07-2019

Heb al vaker ringen en oorbelletjes besteld bij jou, prachtige creaties zijn het, en ook nu ben ik heel happy met mijn 3 kleurrijke armbandjes.

***** 

by Google reviews

SONJA

22-06-2019

Hey Harry
Bestelling ontvangen
Mooi
Grt. Sonja

***** 

Rechtstreeks

SABRINA

19-04-2019

Ik kocht en ontving erg mooie, stijlvolle oorringen en was zo onder de indruk en  tevreden dat ik meteen nog een extra paar nabestelde.
Bij Harry Tilley heb je écht een ruime keuze aan prachtige, unieke en stijlvolle juwelen tegen faire prijzen. Fijn om cadeau te krijgen of om als cadeau te geven!
Daar bovenop krijg je nog een snelle en perfecte service! Top!

***** 

by Google reviews

KATTY

17-04-2019

Mijn mooie ketting is prachtig.. .. groeten Katty

*****

by Google reviews

ANJA

20-03-2019

Oorbellen zijn schitterend en gaan heel mooi staan tijdens mijn huwelijk 8 juni 

*****

Rechtstreeks

Els

01-03-2019

Goede aflevering vlot, minder mooi dan op foto

***

Storesquare

Sabine

15-02-2019

Heb ontzettend 2mooie ringen gekregen van men beertje, de verpakking op zich is al oogverblindend, dank aan Harry Tilley voor de snelle goede service! Super mooie juwelen collectie :-D

****

Facebook reviews

Josee

17-01-2019

Vandaag de oorbellen en ketting ontvangen. Ze waren nog mooier dan op de foto. Alles was heel mooi ingepakt. Ik ben er heel erg blij mee.

*****

Rechtstreeks

Katy

10-12-2018

een van jouw prachtige creaties gezien rond de hals van mijn schoonzus die het cadeau kreeg van haar man in de winkel van Mieke ... super mooi 

*****

Facebook reviews

Bankaard iconen webshop.png

Harry Tilley Jewelry 

© 2020 registrated brand

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle laatste updates en kortingen!