top of page
IMG_4467.jpeg

SoHoMooi Events

SoHoMooi organiseert op regelmaat events zoals verkoopavonden, vernissages, deelnemen aan Pop up stores en samenwerken met gallerijen. Ook kan u ons vinden op artisanale marktjes in Belgie en Frankrijk.

Evenement kalender NL
De Bottelarij.jpg

Aankomende events

Markt voor mensen met talent
Woensdag 01
/05 van 11 tot 17u
Hier link naar uit in Vlaanderen

De Bottelarij
Zaterdag 04
/05 van 11 tot 17u
Hier link naar FB event


Shopping Days
Zondag 05/05 van 13 tot 19u

Hier link naar FB event

Weten jullie nog een leuk event in de buurt waar wij perfect met onze juwelen thuishoren? Laat het ons zeker weten via deze link ;)
M-Velo.jpg
Homeparty.jpg

Homeparty organiseren 

Een gezellige homeparty waar men op een rustige manier kan genieten van onze brede collecties juwelen. Op dat moment krijgen de gasten onze volledige collectie te zien en kunnen juwelen op maat bestellen.

Ook zal Harry TiLLEY alle gasten persoonlijk bedienen en advies geven.

Ik wil een homparty organiseren, waar moet ik rekening mee houden?

Voor een homeparty vragen wij aan gastvrouw of gastheer om zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen. Wij adviseren tussen de 6 a 12 gasten voor een geslaagde avond. Wat we zeker nodig hebben is plaats om onze juwelen uit te stallen. Dit mag een keukenaanrecht zijn, buffetkast, salontafel of zelf bijzettafels zijn welkom. Wij hebben alle presentatiemateriaal bij zelf onderleg doeken voor alles op te presenteren.

Wat doen wij?

Wij brengen een lekker flesje cava of wijn mee. Ook zijn wij op alles voorzien, wij hebben mooie verpakking mee ook als cadeau, betaalterminal en natuurlijk een brede collectie aan juwelen. De gastvrouw mag op het einde van de avond voor 10% van de totale omzet haar laten gaan in onze collecties als dank voor het organiseren.

Hier contact info en ook beschikbare data, we kijken ernaar uit op een leuke samenwerking.

Een publiek evenement

Wij zijn steeds op zoek naar partners om een publiek event te organiseren. Locaties zoals gallerijen, kleding, juwelen of kunstwinkels zijn ideaal omdat zij een cliënteel hebben dat past bij onze stijl van juwelen.

Ook zijn wij zeker geïnteresseerd om samen in zee te gaan met Pop-up stores aan bepaalde condities.

Wij hebben alle presentatie materiaal om een mooie opstelling te maken, ook in plaatsen waar het diefstal gevoelig is kunnen wij mooie verlichte vitrines uitlenen om zo een perfecte look te geven aan het geheel.

Wij hebben ook een marge om een correcte commissie op de verkoop te geven volgens de plaats en het soort event.

Als u een event of winkel begint mag u ons steeds contacteren via dit contactformulier, wij nemen dan binnen de 24u contact met u op.

bottom of page