top of page
Evenement kalender NL

SoHoMooi Events

SoHoMooi organiseert op regelmaat events zoals verkoopavonden, vernissages, deelnemen aan Pop up stores en samenwerken met gallerijen. Ook kan u ons vinden op artisanale marktjes in Belgie en Frankrijk.

SoHoMooi Events

april 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Verkoopavond

Een gezellige verkoopavond waar men op een rustige manier kan genieten van onze brede collecties juwelen. Op dat moment krijgen de gasten onze volledige collectie te zien en kunnen juwelen op maat bestellen.

Ook zal Harry TiLLEY alle gasten persoonlijk bedienen en advies geven.

Ik wil een verkoopavond organiseren, waar moet ik rekening mee houden?

Voor een verkoopavond vragen wij aan gastvrouw of gastheer om zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen. Wij adviseren tussen de 6 a 12 gasten voor een geslaagde avond. Wat we zeker nodig hebben is plaats om onze juwelen uit te stallen. Dit mag een keukenaanrecht zijn, buffetkast, salontafel of zelf bijzettafels zijn welkom. Wij hebben alle presentatiemateriaal bij zelf onderleg doeken voor alles op te presenteren.

Wat doen wij?

Wij brengen een lekker flesje Cava mee. Ook zijn wij op alles voorzien, wij hebben mooie verpakking mee ook als cadeau, betaalterminal en natuurlijk een brede collectie aan juwelen. De gastvrouw mag op het einde van de avond voor 10% van de totale omzet haar laten gaan in onze collecties als dank voor het organiseren.

Is dit iets voor jou? Neem dan even contact op via ons contactformulier

Een publiek evenement

Wij zijn steeds op zoek naar partners om een publiek event te organiseren. Locaties zoals gallerijen, kleding, juwelen of kunstwinkels zijn ideaal omdat zij een cliënteel hebben dat past bij onze stijl van juwelen.

Ook zijn wij zeker geïnteresseerd om samen in zee te gaan met Pop-up stores aan bepaalde condities.

Wij hebben alle presentatie materiaal om een mooie opstelling te maken, ook in plaatsen waar het diefstal gevoelig is kunnen wij mooie verlichte vitrines uitlenen om zo een perfecte look te geven aan het geheel.

Wij hebben ook een marge om een correcte commissie op de verkoop te geven volgens de plaats en het soort event.

Als u een event of winkel begint mag u ons steeds contacteren via dit contactformulier, wij nemen dan binnen de 24u contact met u op.

bottom of page