top of page

Welkom

Showroom @HarryTiLLEY

Dank voor het bezoeken van onze online webwinkel. Wij proberen om onze klanten een gezellige online aankoopervaring te bieden en ook zoveel mogelijk informatie mee te geven. Via deze pagina vind u mogelijk alle antwoorden op uw vragen, indien je toch nog vragen hebt kan je deze steeds via onze chat of contactformulier doorgeven.

Warme groeten,

Harry & Miranda

Ons team

Harry en zijn vrouw Miranda zijn de hoofdrolspelers in dit verhaal. Harry maakt de juwelen en Miranda geeft advies. Miranda staat u ook online te woord om u zo snel mogelijk verder te helpen.
Hier meer!

Foto van Harry TiLLEY
Foto van Miranda Hermans

Ons Atelier

Ons Atelier bevindt zich in het mooie wijndorpje Fitou in zuid-Frankrijk. Van daaruit worden onze bestelling verstuurd over heel Europa en de UK. U kan ons ook na afspraak bezoeken of een bestelling komen afhalen. Wil je meer weten over ons, klik dan via deze link naar de over ons pagina.

Ons team

Waar kunnen wij u mee helpen?

Hebt u een juweel gezien maar is de maat niet zoals u ze wil?

Staat de maat dat je wenst niet aangegeven, dan kunnen we de ketting of ring maken op de maat dat je wenst. Vb. je wil ringmaat voor een heel fijne vinger maat 46, of je wil een heel korte ketting voorbeeld 35cm, dit kan allemaal. 

Hoe doorgeven? Plaats je bestelling en zet in het vakje commentaar bij het bestellen je info of neem even contact met ons op via chat of bericht

Hebt u een juweel gezien maar je wil het anders laten afwerken?

Het juweel dat je gezien hebt in een andere uitvoering, dit kan. Je kan het juweel anders laten afwerken, voorbeeld in glanzend zilver of verguld zilver of zilver met een grijze patine... Ook kan je een andere steen laten plaatsen. Vb. Er staat een juweel met Amethist steen in de winkel maar je wil een maansteen, of liever een mooi glanzende Swarovski steen, dit kan allemaal. Lees hiervoor even deze blog, wij horen je graag voor een aanpassing, is voor ons een kleine moeite ;)

U hebt een mooie ring gezien maar u weet uw ringmaat niet. 

Wij hebben een paar goede manieren om je ringmaat te vinden. Wij opteren dat u toch twee manier uitprobeert om je ringmaat te weten te komen, zie deze link. Wij maken de ring dan perfect op de gewenste maat.

Mode winkelbediende

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

U kan tot 14 dagen na het verzenden van je bestelling uw pakket retour sturen. Wij vragen wel om dit voordien even te melden. Meer hierover via deze link.

Kan ik veilig online betalen? 

Wij werken met de meest beveiligde betaalsystemen zoals Stripe en Paypal. U kan met een breed aanbod aan kaarten betalen. Lukt het tocht niet dan mag u ook via overschrijving betalen. Meer hierover via deze link.

Scooter

In welke materialen zijn de juwelen gemaakt?

Wij werken met de beste kwaliteit materialen. Zo zijn al onze juwelen gemaakt uit 925 Sterling zilver. Als deze juwelen verguld worden is dit met laagje 18k goud. De patine die wij gebruiken om het zilver grijs te maken zijn van de beste kwaliteit en geven geen allergische reacties! 

Welke Edelstenen worden er gebruikt? 

Onze edelstenen worden geleverd van ateliers wereldwijd waar wij jaren ervaring mee hebben en een vertrouwen op de energie en kwaliteit van deze stenen.

engagment Ring

SOHOMOOI

Wat is de bedoeling van SOHOMOOI?

In onze SoHoMooi pagina vind u onze Instagram foto's van heden en verleden, ook Atelier filmpjes en Webshop filmpjes. Ook gaan wij leuke ensembles fotograferen om u wat tips te geven van juwelen combinaties die trendy zijn.

Als ik iets in de SOHOMOOI leuk vind, kan ik dit bestellen?

Alle artikelen in SoHoMooi kan je bestellen, maar er zijn uitzonderingen zoals éénmalig gemaakte juwelen, juwelen waarvan we geen onderdelen meer hebben, stenen die niet meer in voorraad zijn.

 

Roze stoel
Volledig concert

Volg onze collectie en ons verhaal

Schrijf je in en volg onze mailings en blog zodat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes en kortingen. Ook geven wij aan onze trouwe volgers op regelmaat extra voordelen dus twijfel niet om in te schrijven, u kan je trouwens ook altijd uitschrijven wanneer u wenst.

Warme groeten,

Harry & Miranda

Bedankt voor de inzending!

Inschrijven
Contact

Bedankt voor de inzending!

Atelier
Harry TiLLEY Juwelen - 43 rue du Vigne - 11510 Fitou  - France

Bedrijf
Harry TiLLEY bv - Handelsstraat 114 - 1840 Londerzeel - Belgie
Vrouw op de Telefoon
Contact
bottom of page