top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Stel zelf uw juweel samen

Bijgewerkt op: 26 mrt.

Al onze juwelen in onze webwinkel kan je op maat laten maken, zo kan je vele aanpassingen vragen zoals een andere edelsteen, of de afwerking van het zilver in verguld zilver, of de ring in de ringmaat die het beste bij jou past en veel meer! We geven je hier wat tips wat de mogelijkheden zijn.


  1. Waar kan ik opgeven als ik een aanpassing wil ? Je kan bij het afrekenen in het vakje "MAATWERK" ingeven wat je graag anders wil, wij houden hier steeds rekening mee, indien een meerkost dan laten wij het eerst weten en vragen je akkoord.

  2. Hoe kan ik aangeven als ik een andere edelsteen wens ? Je kan in onderstaande lijst al onze edelstenen terugvinden, je geeft daarna gewoon aan in het vakje "MAATWERK welke edelsteen je wenst.

  3. Als ik mijn juweel in een andere afwerking wil vb. in verguld zilver in plaats van in wit zilver? Hier ook gewoon een berichtje nalaten in het vakje "MAATWERK" bij het afrekenen dat je uw juweel liever in verguld zilver wil of dat je het juweel in wit zilver wil hebben, wij doen dan het nodige.

  4. Als ik mijn ringmaat in een maat wil dat niet is aangegeven, kan ik deze dan bestellen? Wij kunnen alle ringen in alle ringmaten maken, van ringmaat 48 tot 60+ maten is geen probleem, hier kunnen voor de grote ringmaten wel extra kosten bijkomen.

  5. Ik zie een mooie halsketting maar ik wil deze extra kort of extra lang, kan dat? Wij kunnen uw halsketting op de lengte maken zoals u zelf wil, geef gewoon de lengte door in het vakje "MAATWERK" bij het afrekenen en wij maken deze op jouw maat. Hier ook zoals bij de ringen kunnen er extra kosten zijn voor lange kettingen.


Hier een overzicht van al onze half-edelstenen en ook een korte tekst met info !Voor diegene hun ringmaat niet weten en deze graag willen opmeten kan je een ringmaat meter bestellen.


Onze ringmaat meters zijn de beste op de markt en dit voor maar 3€. Zo ben je zeker dat je uw ring in de juiste ringmaat besteld.


Je kan ook je ringmaat zelf opmeten via onze tips !


Heb je nog vragen dan kan je ons altijd contacteren, wij zoeken dan samen met jou de beste oplossing voor een mooi resultaat en dit meestal zonder extra kosten !


Warme groeten,


Harry & Miranda TiLLEY

817 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page