top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Stel zelf je juweel samen

Bijgewerkt op: 31 jan. 2023

Heb je een juweel gezien in onze webwinkel en u wil deze anders afgewerkt of met een andere edelsteen dan kan je dit gemakkelijk aanvragen met de info van deze blog! Bij Harry TiLLEY juwelen worden alle juwelen die je ziet in onze webwinkel op maat gemaakt, je kan zo zonder extra kost het door jou gekozen juweel aanpassen.


Hoe gaat men tewerk?


Wil je de steen aanpassen dan kan je met deze tabel je steen kiezen, je geeft dan gewoon de naam van de steen door en wij doen het nodige.

Je kan ook de afwerking van het zilver aanpassen, wij kunnen de zilveren juwelen afwerken in wit zilver, verguld zilver, oud zilver effect en brons zilver effect. Geef de code door van de afwerking dat u wenst en wij doen het nodige.


WZ - wit natuurlijk zilver
GP - zilver bewerkt met een grijze patine (oud zilver look)
BP - zilver bewerkt met een bonze patine (brons zilver look)
GG - zilver met dun laagje 18k goud (verguld zilver)
Hier foto's in volgorde met de look van het zilver na de afwerking.

Technische info afwerking

Patina is een oude decoratieve techniek die op metalen wordt gebruikt om hun uiterlijk te veranderen en ze een bepaalde afwerking te geven die aangenaam is om naar te kijken en aan te raken.
Het ontwerp van patinas wordt exclusief gemaakt door een kunstenaar of een specialist in deze kunst, door een verscheidenheid aan chemicaliën die worden gebruikt om de kwaliteit van de kleur van de roest, de verwachte afwerking en de verschillende tinten te geven. Bovendien kunnen de patinas die in de juwelenkunst worden gebruikt, verschillende kleuren geven, afhankelijk van de geproduceerde oxidatie.
VOORZICHTIG Gepatineerde sieraden mogen na deze processen niet worden gereinigd met vloeibare oplossingen die gewoonlijk op de markt worden gebruikt om sieraden schoon te maken, hierdoor wordt het patina van de sieraden verwijderd en krijgt het een grijze kleur.

Hoe bestellen?

Selecteer het juweel in onze webwinkel > leg het juweel in je winkelmandje en start de procedure, men vraagt je e-mail adres > na het ingeven van je e-mail adres vraagt men jou gegeven in te geven voor het verzenden, onderaan ziet u een blokje met daarboven maatwerk, daar kan u alle info ingeven en wij doen het nodige en dit zonder meerprijs.


Hebt u nog vragen geef ze door via ons mail adres harrytilley@harrytilley.eu


Veel shop plezier,

Harry TiLLEY


774 weergaven
bottom of page