top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

2023 @Harry TiLLEY Juwelen

Ik wens mijn klanten, familie en vrienden een mooi 2023 toe, veel liefde, gezondheid en Happinez !!!


Mijn juwelen voornemens voor 2023

Zoals jullie mij kennen weten jullie dat ik hou van uitdagingen en zeker creatieve uitdagingen, zo ga ik me dit jaar concentreren om een mannen juwelen collectie uit te werken.

Ook omwille van de vraag zal ik me ook meer gaan specialiseren op trouwringen. Ik maak mijn juwelen met liefde en veel positieve energie dat denk ik een mooie bijdragen is om koppeltjes te ringen :)

Je hebt reeds veel mooie trouwringen uit gekende handen zoals deze van Nico Taeymans, Wouters en Hendrix, Elke Smellenbergh en veel meer, ik ga hier zelf mijn creativiteit uit de kast halen om een mooie collectie uit te werken.


Mijn armbandjes mijn fantasie met passie!

Reeds jaren maak ik originele parel armbandjes in verschillende materialen en kleuren. De kracht van mijn armbandjes is dat ze ieder uniek zijn en dat mijn elastiek zo krachtig is dat ze jaren meegaan. Ook dit jaar ga ik verder met deze fantasie tak in mijn collecties en zullen er vele nieuwe materialen en composities gemaakt worden die zeker zullen aanslaan.


Ik hoop dat mijn fans zullen uitbreiden en dat ik vele kan plezieren met mijn juwelen collectie die ik ieder jaar ook aan betaalbare prijzen probeer te brengen!


Groetjes en warme knuffel,


Harry


64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page