top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

AngelHeart - NIEUW - Coming soon!

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Bij het horen van de naam AngelHeart gaat er bij velen belletjes rinkelen. Zoals romantiek, engelen, gothic, liefde, spiritueel en dit in de brede zin. In april stel ik deze volledig nieuwe collectie voor, met de prachtige naam AngelHeart.


Uitvoering

Het eerste seizoen gaan we deze collectie brengen in glanzend zilver met maansteen. De reden van onze keuze van deze prachtige steen met lichtblauwe schijn :

Maansteen is de steen van de hoop. De steen staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen. Bij de oude Grieken en Romeinen gold maansteen als een van de belangrijkste heel- en beschermstenen.

Maansteen maakt tevreden. De steen helpt gevoelens van lusteloosheid, eenzaamheid en verlatenheid om te zetten naar het gevoel van in actie komen om er iets aan te doen.

Maansteen brengt balans bij een gevoel van stress en overbelasting.Doelgroep

Met deze collectie willen wij ons focussen op de vrouw in al haar facetten. Zo ook naar de harmonie van liefde, healing en ziel. We noemen deze collectie AngelHaert de ziel en het hart in harmonie.

Deze collectie past perfect als huwelijksjuweel, Valentijn, of voor elke vrouw die nood heeft aan een uniek ziel-juweel met veel vrouwelijke energie.


Volg ons en schrijf u in om als eerste op de hoogte te zijn van deze nieuwe collectie! Je kan je altijd inschrijven via deze LINK.


Warme groeten,

Harry TiLLEY208 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page