top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

De kracht van Cirkel juwelen

De cirkel is het symbool voor eenheid, oneindigheid en de godin van de vrouwelijke kracht.


Kinderen doen het van nature als ze bij elkaar komen, volwassenen herontdekken het: een kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een cirkel is de energie anders, je bent elkaars gelijke en je voelt je er makkelijker gezien en gehoord.

Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Volgens de Amerikaanse psychologe en schrijfster Dr. Sharon G. Mijares zijn er bewijzen dat mensen 300.000 jaar geleden al samenkwamen in een cirkel rondom het vuur. Inheemse stammen gebruiken de cirkel nog steeds voor rituelen, feestelijke ceremonies en het delen van verhalen.


Geen begin of einde

De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid. Omdat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die onderling ontstaat oneindig blijven circuleren in de groep zolang de cirkel gesloten blijft. De cirkel kan dan ook versterkend werken bij het neerzetten van een collectieve intentie, meditatie of delen van gedachten en gevoelens.


De magische cirkel

Wicca maakt vaak gebruik van een cirkel. De magische kracht van de cirkel is al heel oud. Vele religies gebruikte hun eigen stijl van cirkels met tekens verwerkt in bescherm juwelen en amuletten.

Amuletten transporteren energie, gevoelens, gedachten en ideeën zonder woorden.

Amuletten zijn beschermtekens, brandstof en "trouwe vrienden" die ons begeleiden in alle situaties.

Amuletten zijn behulpzaam wanneer we ideeën in daden willen omzetten.

Amuletten versterken het geloof in jezelf, ze geven bescherming en activeren de kwaliteiten waar over je beschikt.


Harry TiLLEY cirkel juwelen

Harry TiLLEY maakt vele cirkel juwelen, hij werkt veel op de kracht van de cirkel. Om zijn juwelen extra kracht te geven werkt hij hoofdzakelijk met 925 zilver omdat dit een edelmetaal is. Ook gebruikt hij vaak cirkel juwelen met half-edelstenen, deze combinatie is een extra boost omdat je de cirkel kracht met de kracht van de edelsteen combineert. Ook bewerkt hij veel het zilver met steenmotief waardoor hij het zilver hamer met pure rotsstenen om hier ook nog eens de energie van de stenen in het zilver te verwerken. Neem een kijkje in het breed aanbod van cirkel sieraden voor mannen en vrouwen, ook kan men juwelen op maat vragen zonder meerprijs. Hier meer >


Warme groeten,

Harry TiLLEY team

64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page