top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Juwelen voor op vakantie

Velen vragen hun af welke juwelen moet ik wel en niet meenemen op vakantie. We geven in deze blog wat tips zodat je de beste keuze kan maken.

Waar voldoen de ideale vakantie juwelen aan?

Bij het selecteren van juwelen voor je zomervakantie is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren. De ideale vakantie juwelen moeten aan bepaalde criteria voldoen om zowel stijlvol als praktisch te zijn en dat je gemakkelijk kan opbergen in je koffers.


1. Lichtgewicht en comfortabel

Tijdens warme zomerdagen wil je geen zware sieraden dragen die je belemmeren of laten zweten. Laat je opvallende kettingen, armbanden en oorbellen thuis en kies voor minimalistische ontwerpen en lichtgewicht juwelen. Wij kiezen in de zomer het liefste voor minimalistische hangertjes en oorbelletjes in 925 sterling zilver.

Een voordeel van het dragen van zilver is dat het materiaal niet snel warm wordt, wat vooral aangenaam is bij hoge temperaturen. In tegenstelling tot sommige andere metalen, die warmte kunnen vasthouden en oncomfortabel aanvoelen op de huid, voelt zilver koel en prettig aan, zelfs wanneer je in de hitte bent.


Paar voorbeeldjes

2. Veelzijdige sieraden

Kies voor sieraden die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Kies bijvoorbeeld voor neutrale kleuren zoals goud of zilver, die moeiteloos samengaan met een breed gamma aan kledingstukken en kleuren. Zo hoef je minder sieraden in te pakken en heb je wel elke dag een mooi verzorgde outfit met passende accessoires.


Paar voorbeeldjes

3. Duurzame accessoires

Tijdens je vakantie wil je je geen zorgen maken over beschadigde of verloren sieraden. Zorg ervoor dat je kiest voor sieraden van goede kwaliteit, die bestand zijn tegen de omstandigheden van je vakantiebestemming en het liefste niet te duur zijn indien je ze kwijt geraakt. Denk hier ook altijd om plastiek dopjes mee te nemen op achteraan je oorhangers te schijven tegen verlies.

Ook zijn zilveren of verguld zilveren juwelen goed bestendig tegen zeewater of chloor in het zwembad en ook tegen smeermiddelen tegen de zon. Enkel wel opletten met ringen met stenen, sommige kunnen loskomen bij gebruik van bepaalde smeermiddelen in combinatie met de hitte van de zon.


We hopen dat jullie met deze tips een leuke vakantie kunnen genieten en toch ook pronken met jullie mooie juwelen. Hier alvast onze link met een groot aanbod aan juwelen in zilver en verguld zilver die goed draagbaar zijn op vakantie en uitstapjes. www.harrytilleyjuwelen.be


Warme groeten,


Harry TiLLEY

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page