top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Laser gravure - Nieuw project

Een gravure maakt een juweel echt persoonlijk en origineel. Denk maar dat je jouw favoriete juweel met een vingerafdruk kan laten graveren, een ring met de naam en datum aan de binnenzijde, een horoscoop beeld op een hanger met je geboortedatum, een eigengemaakte tekening op een ring of armband laten graveren, het kan allemaal met deze nieuwe laser technieken.


Hier zie je paar voorbeelden van ringen met namen aan de binnenzijde en ook ééntje met een vingerafdruk. Dit kan men allemaal met fiber laser gravure, hiervoor hebben wij ook de optie genomen om het apparaat te bestellen dat roteert als je namen aan binnen zijde moet graveren.


Met deze nieuwe lasers kan je tot in precisie laser graveren en ook met een mooi relief wat het gevoel geeft van een met de handgemaakte gravure.


Op deze foto kan je zien hoe scherp en met een mooie kleur deze lasers kunnen graveren. Wij zijn alvast in een project gestapt waar wij nu wachten op hopelijk groen licht voor de productie van deze nieuwe fiber laser. We houden jullie zeker op de hoogte en hopen binnenkort onze juwelen te kunnen personaliseren en ook zelf nieuwe collecties te maken met deze laser techniek.


Warme groeten,

Harry TiLLEY Juwelen

49 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page