top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

NEW is coming - La vie en rose

De eerste stappen zijn gezet met de opbouw van de nieuwe elementen voor een nieuwe collectie "La Vie en Rose!

Op regelmaat brengen wij grote vernieuwingen in onze collecties. Na CONNECTED en Angelheart is het nu aan La Vie en Rose om zijn intrede te doen in ons juwelen assortiment, en dit onder de noemer "heel Originele juwelen".


Waarom de naam La Vie en Rose?

Deze nieuwe collectie gaat opgebouwd worden uit drie elementen, een grote scherpe driehoek, een kleine scherpe driehoek en een klein roosje. Met deze drie elementen kunnen we tal van prachtige composities bouwen en dit dan ook met of zonder steentjes. De scherpe kantjes van de rozen zitten de doorns die wel eens goed kunnen prikken, om een mooie wilde roos te plukken moet je er al iets voor over hebben. De roos zelf is dan het zachte deel met de mooie vorm van de blaadjes en de kleurschakeringen. Dit gevoel is verwerkt in deze elementen, de kracht en de bescherming van de doornen en de liefde en het mistieke van de bloem.

Hier een foto met een kleine quickpic van onze elementen. Coming soon, is een collectie die aantreedt in de lente wanneer onze rozen beginnen te bloeien.


Een collectie voor liefde en bescherming, voor de pracht en de kracht van de vrouw.


Warme groeten,


Harry


115 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page