top of page

Onze Edelstenen

Wij kopen onze half-edelstenen al jaren bij onze partner in India voor een goede kwaliteit te verzekeren !
Half-edelstenen in 925 zilveren juwelen zijn juwelen met een juiste energie en schoonheid !

Image by Alexander Grey

Amethist

Amethist de steen van de ziel !

De spirituele paarse kleur van Amethist blijft mensen inspireren. Amethist is dan ook een beschermende steen met een zuiveren de werking. Ook is Amethist een steen dat meer inzicht brengt. Laat je overtuigen door deze steen in onze handgemaakte juwelen. Al onze stenen worden door Harry TiLLEY met pricisie uitgekozen.

Sterrenbeeld: Vissen, Waterman

Chakra: Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)

PUOs-200609-GG-AMTI 1.jpg
Amethist

Citrien

Citrien de zonnesteen die mensen vrolijk maakt !

De citrien steen ook een beetje zonnesteen genoemd omwille van zijn prachtig okergele kleur. Citrien is een steen dat past in vele sieraden en ook past op vele outfits. De sterke zonnekracht van deze steen maakt mensen vrolijk en werkt hartverwarmend. Onze citrien steentjes worden met veel zorg in onze juwelen geplaatst door juweel-ontwerper Harry TiLLEY.

Sterrenbeeld: Boogschutter, Leeuw , Maagd, Stier, Tweelingen

Chakra: 3e chakra (zonnevlecht, gevoelswarmte)

PUOs-200310-WZ-CITR 2_Fotor.jpg
Citrien
PUOs-GG-AVEN-201228 1_Fotor.jpg

Aventurijn

Aventurijn de steen die beschermd en rust geeft !

De zachte groene kleur van Aventurijn trekt mensen aan. De steen past perfect in vele mooie energetische juwelen. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Harry TiLLEY Juwelen laat zijn half-edelstenen rechtstreeks maken in ateliers wereldwijd met de beste kwaliteit garanties!

Sterrenbeeld: Stier, tweelingen & maagd

Chakra: Hart chakra (4e)

Aventurijn
PUO-010-GG-AQUA-3_Fotor.jpg

Aquamarijn

Aquamarijn steen van de balans !

De zachte groen blauwe kleur van Aquamarijn spreekt velen aan. Aquamarijn word in vele van onze juwelen gebruikt met mooie resultaten. Harry TiLLEY juwelen koopt zijn stenen wereldwijd bij de beste leveranciers wij hij vele jaren ervaring mee heeft.

Sterrenbeeld: Ram, Tweelingen, Vissen, Waterman

Chakra: 5e chakra (keel, ordenen & creëren)

Vrouw onder bomen
Aquamarijn
PURs-210717-GG-WOPA 4_Fotor.jpg

Opaal

Opaal de heilige steen !

Bij Opaalsteen zou je bijna kunnen zeggen dat het een heilige steen is met zij fel witte of blauwe kleur en regenboog glinsters. De Opaal steen is dan ook een vrolijke, optimistische en levenslustige steen. De ideale steen voor wie volop in het leven staat. Opaal is een steen dat je moeilijk in zijn puurheid kan vinden, Harry TiLLEY werkt hiervoor met vaste leveranciers om de beste stenen te bekomen.

Sterrenbeeld: kreeft, schorpioen, boogschutter en vissen

Chakra: alle chakra's

PURs-200511-WZ-BOPA-set 2_Fotor.jpg
Opaal
Rode keuken

Carneool

Carneool staat voor moed !

De oranje rode kleur van Carneool geeft een krachtige maar toch ook een warme touch aan een juweel. Carneool met zijn krachtige energie dat moed geeft en doorzettingsvermogen. De harmonie en energie die ontstaat door de combinatie van een handgemaakt juweel met een mooie energieke edelsteen is enorm en straalt bij het dragen.

Sterrenbeeld: Ram, Kreeft, Leeuw en Maagd

Chakra: heiligbeen chakra (2e)

ENR-210501-GP-CARN 3_Fotor.jpg
Carneool

Granaat

Granaatsteen geeft kracht, energie en doorzettingsvermogen !

De dieprode warme kleur van de Granaat steen spreekt velen aan. Granaat is dan ook de perfecte steen voor juwelen en dit zeker voor handgemaakte juwelen. Ook is Granaat steen de perfecte steen in crisissituaties. Laat je omringen door deze mooie steen in één van onze sieraden. Harry TiLLEY werkt deze steen mooi in elk sieraad dat u wenst. 

Sterrenbeeld: Ram, Leeuw & Schorpioen

Chakra: Basis chakra (1e)

PURs-200623-WZ-GRAN 4_Fotor.jpg
Granaat
PUOs-210825-WZ-GONY 1.jpg

Groene Onyx

Groene Onyx de anti stress steen !

De lentegroene kleur van groene Onyx straalt ook de lente energie door naar je lichaam. Onyx is daarom ook gekend voor de steen die kracht  en doorzettingsvermogen geeft aan allen die deze steen dragen. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen.

Sterrenbeeld: Steenbok

Chakra: Hart chakra (4e)

Image by Darius Bashar
Goene Onyx
Scherm­afbeelding 2024-03-24 om 11.30.21.png

Swarovski - zirconia

De glans van Swarovski en Zirconia !

De prachtig glanzende Swarovski en Zirconia steentjes zijn alom bekend in sieraden. De glans dat van deze steentjes evenaard de glans van diamantjes. Wij werken enkel met de echte Swarovski steentjes en de mooie kwaliteit van Zirconia kristallen. Ook zien wij dat onze cabochon edelsteentjes een mooie harmonie kunnen vormen met Swarovski / Zirconia. 

Scherm­afbeelding 2024-03-24 om 11.30.05.png
Swarovski - Zirconia
PURs-210913-GG-JASP 4.jpg

Jasper

Jasper steen die voor jezelf laat opkomen !

De prachtige aardse kleur van Jaspis spreekt velen aan. Jasper is langzaam, ontspannen en zeer geaard, wat troost en een gevoel geeft dat alles goed is met jouw wereld. Laat je overtuigen door deze steen in onze handgemaakte juwelen, deze steen staat ook bekend voor geestelijke stabiliteit. Al onze stenen worden door Harry TiLLEY met precisie uitgekozen.

Sterrenbeeld: Schorpioen

Chakra: Wortel chakra (1e)

Jasper
Meisje met Micro Vlechten

Bergkristal

Bergkristal de versterker van het fysieke lichaam !

De Heldere puurheid van bergkristal in onze juwelen blijft een trekker. De enorme geneeskracht van bergkristal is dan ook één van de belangrijke factoren om deze steen te kiezen. Ook is bergkristal heel neutraal en kan je het juweel met vele ensembles dragen. Bergkristal kan je bij ons vinden in Cabochon steentjes of in Swarovski steentjes. 

Sterrenbeeld: Leeuw & Steenbok

Chakra: Alle chakra's

PUOk-WZ-CHRI-201010 2_Fotor.jpg
Bergkristal
PUOs-210916-GG-LABR 4.jpg

Labradoriet

Wie voor Labradoriet kiest kiest voor een sterk beschermende steen !

De mistiek groene kleur van Labradoriet spreekt een bepaald publiek aan. De donkergroene steen met een blauwige schijn er in is dan ook heel apart. Je kan dan ook denken dat de Labradoriet een sterk beschermende spirituele steen is. Neem een kijkje in ons assortiment van originele sieraden met deze edelsteentjes.

Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter

Chakra: Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e) (en keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e) als er sprake is van een blauwe gloed).

PUHs-231006-GG-LABR 1_Fotor.jpg
Labradoriet

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli de steen van de wijsheid ! 

Lapis Lazuli met zijn mooie naam en mooie blauwe kleur zijn bij vele de favoriete steen. Spiritueel brengt deze steen dan ook verlichting en wijsheid en helpt hij jezelf je eigen weg te bewandelen. Harry TiLLEY doet er alle aan om steeds de mooiste en meest energetische steentjes in zijn sieraden aan te brengen.

Sterrenbeeld: Maagd & Boogschutter

Chakra: Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)

PUHs-210916-WZ-LAPI 3.jpg
Lapis Lazuli
ENR-210524-GP-MOON 2_Fotor.jpg

Maansteen

Maansteen staat voor vruchtbaarheid 

Maansteen is een betoverende edelsteen die al eeuwenlang geliefd is om zijn unieke schoonheid en mystieke uitstraling. De steen is een variant van orthoklaas en vertoont vaak een parelmoerglans, die doet denken aan de maan.

Maansteen wordt al eeuwenlang geassocieerd met de maan en vrouwelijke energie.

Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Weegschaal

Chakra: Heiligbeenchakra (2e)

PUOs-210922-WZ-MOON 2.jpg
Maansteen
PUCg-230220-GG-OPALI 2_Fotor.jpg

Opalite

Opaliet de steen die je hoofd helder maakt !

Opaliet is synthetisch geopaliseerd glas. Opaliet werkt verlichtend, opbeurend en maakt het hoofd helder. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht en helpt je om je staande te houden in belastende situaties. Spiritueel helpt het je om goed geaard in een meditatieve toestand te komen. Juwelen met een opaliet steen ogen zacht en geven rust.

Sterrenbeeld: Boogschutter, Kreeft, Schorpioen en Vissen

Chakra: Alle

Opaliet

Peridot

Peridot staat voor macht en groei !

De fruitige zalige en ook verfrissende Peridot steen voor wie van groen houd. Peridot is de ideale steen om mensen los te laten die niet meer in je leven passen. Ook werkt Peridot zuiverend voor het lichaam waardoor je een extra effect krijgt door deze steen te dragen in één van onze sieraden.

Sterrenbeeld: Maagd, Schorpioen, Leeuw en Boogschutter

Chakra: hart chakra (4e)

PUHs-WZ-PERI-210208 4_Fotor.jpg
Peridot
PUOg-200227-WZ-RQUA 1.jpeg

Roze Quartz

Roze quartz staat voor onvoorwaardelijke liefde !

De zacht roze steen dat rozenkwarts uitstraalt is dan ook de steen van liefde krijgen en liefde geven. Is dan ook de ideale steen voor wie op zoek is naar liefde en wie verliefd is. Al onze steentjes worden met veel zorg uitgekozen naar de puurheid en kwaliteit van de steen. 

Sterrenbeeld: Stier en weegschaal

Chakra: 4e chakra

Romantische fotoshoot
Roze Quartz
Bruine handtas

Tijgeroog

Neem de juiste beslissing met Tijgeroog !

Het oog van de tijger in een edelsteen spreek velen aan, hierdoor is deze steen ook heel beschermend. Het geeft ook doorzettingskracht en geeft veel zelfvertrouwen. Ook is past deze steen ook mooi in een sieraad en dit zeker in een handgemaakt sierraad. Zo zal je zien dat Harry TiLLEY zijn juwelen perfect matchen met deze steen.

Sterrenbeeld: Tweeling en Leeuw

Chakra: basis chakra (1e) en zonnevlecht chakra (3e)

PUOg-200501-WZ-TIGE 1.jpg
Tijgeroog
PUHs-200319-WZ-TURQ 1_Fotor.jpg

Turkoois

Turkoois de sterk geneeskrachtige steen !

Turkoois is al lang een bekende steen, vele koningen en koninginnen draagden deze stenen in vele juwelen. Deze steen is sterk geneeskrachtig, zuiverende en beschermende steen. Deze steen met de licht blauwe kleur is zeker populair in de zomerperiode. 

Sterrenbeeld: Boogschutter, Stier, Tweeling, Waterman en Vissen

Chakra: Keelchakra (5e)

Turkoois

Zoetwaterparel

Zoetwaterparel verminderd zorgen en angsten !

Het pure van zoetwaterparels verwerkt in prachtige zilveren juwelen. Harry TiLLEY is gepassioneerd door pure natuurlijke stenen en parels. Geniet hier van juwelen met zoetwaterparels. Al onze juwelen kunnen op maat gemaakt worden!

Chakra: Allemaal

PUOs-201120-WZ-PEAL 3_Fotor.jpg
Zoetwaterparel
Zwarte Onyx
Portret van de manier

Zwarte Onyx

Zwarte onyx is een krachtsteen !

Met deze gif zwarte steen krijg je je focus terug op de rit in je leven. De soberheid van zwart in een edelsteen siert deze zwarte Onyx. De steen geeft je dan ook meer denk en concentratievermogen. Is ook een hele populaire steen voor wie zijn juwelen vrij sober wil houden.

Sterrenbeeld: Steenbok

Chakra: Aardechakra en het basischakra, maar past ook heel goed bij de  zonnevlechtchakra en het kruinchakra

PUOg-230908-WZ-BONY 3_Fotor.jpg
bottom of page