top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Nieuwe winkel ATYPIC Bijoux a Perpignan

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022


In het mooie oude gedeelte van Perpignan vind je vele unieke shops met veel creatief talent. Perpignan is een hele dynamiek stad dat ligt in de Catalaanse regio in Frankrijk tegen de Pyrenees Orientales en tegen de Spaanse grens.

In het oude gedeelte van de stad kan je aangenaam vertoeven tussen tal van originele winkeltjes, bars en vele restaurantjes. Je proeft hier echt nog het nostalgische kantje van het zuiden van Frankrijk.

Vanaf februari vind u Harry TiLLEY zijn collecties bij het creatief juwelen winkeltje ATYPIC Bijoux. ATYPIC Bijoux werkt alleen met juweelontwerpers uit de regio die originele handgemaakte juwelen maken in diverse materialen.

Patricia JULIA en haar dochter Charlotte DUBOIS runnen deze winkel met hun tweetjes. Als je het winkeltje betreed weet je al direct dat het heel originele juweeltjes zijn. Het winkeltje is klein maar heeft een leuke aparte etalage dat met veel zorg is ingericht.


Voor al diegene die in de loop van het jaar Perpignan passeert zou ik het zeker aanbevelen om deze buurt te bezoeken, je kan er echt relaxen, een ondergrondse parking is juist om de hoek.


ATYPIC Bijoux

19 Rue Mailly

66000 Perpignan

France


Groetjes,

Harry TiLLEY

www.harrytilleyjewelry.com


201 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page