top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Nieuwe winkel CrissCross - Conceptstore te Hasselt

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022


Via mijn goede vriendin Babs van LatherB ben ik in contact gekomen met Agna, zei was op zoek naar leuke handgemaakte producten met een ziel. Na wat heen en weer verkeer en een leuk telefoongesprek zijn we samen in zee gegaan met nog vele anderen voor de opstart van hun ConceptStore CrissCross te Hasselt.

Waarom CrissCross

Met CrissCross willen we een originele en aansprekende conceptstore ontwikkelen voor jongeren en volwassenen.  Onze slogan is heel bewust gekozen : F*ck Normality, just be yourself and enjoy life!

Buiten alle normen is immers alles normaal, alleen anders dan de rest.  We roepen op om - ondanks de druk van de maatschappij - terug verbinding te maken met je eigen natuur en van daaruit te leven en te zijn  “Stay in your own Magic”.

In onze conceptstore verzamelen we naast een hippe kledinglijn uit Napoli, eerlijke, duurzame en unieke producten, gecreëerd met respect voor de ambacht en de vakman en met steeds een sterk persoonlijke verhaal. 


Vanaf zondag 2 februari kan je bij hen langsgaan en genieten van een leuke nieuwe opkomende buurt in Hasselt. Doe Agna en Kris de groetjes!


CrissCross ConseptStore

Thonissenlaan 82

3500 Hasselt


Warme groeten,

Harry TiLLEY

192 weergaven

Comments


bottom of page