top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Online Kerst-events beleven!

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

2020 zal ingaan als een heel apart jaar waarin vele ondernemers de focus hebben gelegd op het online beleven en verkopen. De online verkoop haalt zijn hoogtepunt en zal nog lang blijven groeien.

Uitdaging

De uitdaging is om een leuke aangename en correcte online ervaring aan te bieden. Dit kan door filmpjes over het bedrijf of het event te publiceren of door veel beeldmateriaal online te plaatsen met de bijhorende correcte teksten.

Waarom deze blog?

Wij maken deze blog om onze klanten en toekomstige klanten te informeren dat wij bij Harry TiLLEY Juwelen volop mee gaan in deze nieuwe trend. Wat doen wij?


  1. Wij maken elke week een TiLLEY's Window Shop event. Hier promoten wij onze nieuwe juwelen en kunnen onze volgers via sociale media onze nieuwste juwelen als eerste ontdekken en bestellen.

  2. Onze website word dagelijks opgevolgd en aangepast aan de laatste nieuwe trends. Ook doen wij er alles aan om al onze juwelen zo goed mogelijk in beeld te brengen door vele foto's en details te omschrijven.

  3. Via onze online Chat module kan u via onze website life met ons berichten sturen en vragen stellen. Zo hebt u een persoonlijk contact en kunnen wij u adviseren in het aankoop proses. Ook heeft dit als voordeel dat u bij ons maatwerk kan aanvragen zoals een andere steen, of maat of afwerking, wij kunnen u direct adviseren en je aanpassingen noteren.


Hier ons laatste Window Shop filmpje.


Hier ons kerst event filmpje voor onze klanten in Frankrijk die op afspraak ons atelier kunnen bezoeken.


Heb je zelf vragen of ben je benieuwd naar onze collecties, neem dan even tijd en neem een bezoek aan onze website www.harrytilleyjewelry.com Ook is er een kerst korting van 15% actief tot einde december met code KERST15


Warme groeten,


Harry & Miranda


143 weergaven

Comments


bottom of page