top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Onze juwelen door de jaren heen

Sind 2016 ben ik al bezig met het actief opbouwen van mijn juwelen collectie. Dit traject liep niet van een leien dakje, experimenteren en leren waren de boodschap wat me bracht tot een mooie collectie tot op vandaag.

Hier drie foto's van mijn collectie in 2016, vele organische vormen die leuk door elkaar lopen en toch al een mooie opstart was. In het midden zie je mijn presentatie in samenwerking met een galerij in Narbonne Vue Sur Cours.


In 2018 starte ik een collectie ter nagedachtenis van mijn zus Kaat Tilley, toe werd de collectie Connected geboren, een mix van mijn PURE-classic collectie en de krulletjes die gekend waren in mijn zus haar juwelen en kledinglijn.

Op de foto's zie je rechts en in het midden de juwelen van Connected en rechts een nieuw juweel uit mijn PURE-classic collectie.


Een jaartje later bracht ik ook één van mijn passies uit, een collectie strakke juweeltjes aan kleine prijzen, mijn PURE-basic werd geboren. Leuke strakke staafjes met edelsteentjes in wit en verguld zilver.


Iets later dat jaar was het heel productief toen ik een nieuwe reeks bracht van de Connected collectie (rechts) en een nieuwe collectie bracht PURE-style (links en midden). Mooie bladvormige en toch ook strakke juwelen in wit en verguld zilver.


In 2020/21 waagde ik me aan het opstarten met ringen, ik vond de opstart met stapelringen een heel goede zet (rechts), verder bouwde ik mijn PURE-basic collectie verder uit tot een prachtige strakke collectie aan scherpe prijzen. Ook vond ik het leuk om er een fantasie juweel bij te nemen, zeker voor mijn marktjes in zuid-Frankrijk, zo maakte ik een mooie originele collectie mannen en vrouwen armbanden (foto midden).


In 2021/22 was ik door de stilte van COVID-19 gevallen op de tal van mooie ruwe stenen in onze regio Aude. Ik bedacht om mijn zilver op deze stenen te hameren, en zo ontstonden mijn juwelen met hamersteenslag motief. Dit was een grote doorbraak gezien mijn klanten dit heel mooi en origineel vonden.


In 2022 werd de collectie AngelHeart geboren, een vervolg op de feeërieke collectie Connected. Met de elementjes van AngelHeart kon je een hartje maken of engelenvleugeltjes. Weer iets nieuws met veel kracht en creativiteit.


Nu 2022/23 zijn dit mijn laatste ontwerpen, strakke juwelen, stijlvolle juwelen en er is er nog ééntje op komst voor september LavieanRose. Hier ook nog even dank aan mijn modellen (mijn vrouw en dochter) die steeds klaarstonden om mijn nieuwe juwelen te laten fotoshoot'en!


Voor mijn volledige collectie te zien kan u mijn webwinkel bezichtigen via deze link www.harrytilleyjewelry.com/webwinkel


Fijne groeten,


Harry TiLLEY

45 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page