top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

SoHoMooi mailing april 2024

Bijgewerkt op: 7 apr.

Deze maand kunnen wij weer vele bewegingen in onze juwelen collecties melden, we hopen dat je onze nieuwtjes leuk vind.


Wij zijn de maand van start gegaan met onze Glass Dome steentjes. Glass Dome steentjes zijn bolvormige cabochons van mooie kwaliteit met een afbeelding. Wij vonden dit iets mooi dat bij ons paste en onze collecties kon vervoegen. Natuurlijk plaatsen wij deze steentjes in mooi afgewerkte zilveren ringen, hangers en armbandjes. Onze opzet is om het zilver sober te houden en zo starten wij met een mat zilveren afwerking. Onze eerste juweeltjes in deze soort staan reeds online maar er zijn er nog velen op komst !


In onze vorige blogs en mailing spraken wij reeds over onze nieuwe graveermachine. Onze fiber laser maakt perfecte zuivere gravures in onze zilveren juwelen. Je kan nu ook al via onze website juwelen bestellen met gravures, je kan dit zijn als er bij het juweel een lintje hangt met Graveer opties. Ook kan je ons altijd een mail sturen als je vragen heeft over een gravure op jouw maat, de mogelijkheden zijn enorm en wij kijken altijd uit om iets nieuws te doen ;)2de Shopping day by M-Velo

De eerste week van mei zijn we weer in Belgie, we hebben dan weer groot event in samenwerking met M-Velo, onze Shoppingdays! Dit event zal plaatsvinden op zondag 5 mei van 13 tot 19u. Hier link naar FB event ;)


Harry TiLLEY juwelen Home-party's

Ook zijn wij op zoek naar plaatsen om op woensdag 1 mei (feestdag) een homeparty te organiseren, liefst in namiddag maar kan ook eventueel s'avonds. Ook voor donderdag 2 mei zijn wij op zoek naar locatie dan wel voor in de avond. Wat een homeparty met Harry TiLLEY juwelen voorstelt vind u alle info vie deze link.


2de Event bij De Bottelarij te Wellen

Op zaterdag 4 mei zal ik ook voor de tweede keer mijn stand opstellen in de mooie locatie van De Bottelarij te wellen. Het ideaal moment om ook een wandeling te maken door de fruitstreek met zijn prachtige bloesems. De Bottelarij ook een leuke plaats om te genieten van een hapje en een drankje.Voor diegenen het nog niet wisten, wij ik en mijn vrouw Miranda hebben leuke vakantieverblijven in Zuid-Frankrijk tegen de Spaanse grens. Wie ons graag eens komt bezoeken en even wil deconnecteren zal hier zeker geen spijt van hebben. Hier onze website: www.tilleyfrance.fr

Wij wijnsen jullie een fijn Paasweekend toe en wie weet tot binnenkort !


Harry & Miranda

157 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page