top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Tijdloze Sieraden

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Een tijdloos Sieraad is een Sieraad dat met je mee reist door de jaren heen, en al die jaren de aandacht blijft trekken van anderen. Iedereen zal het wel ergens hebben liggen, dat sieraad of sieraden die je nooit kan wegdoen omdat ze gewoonweg mooi blijven zelf als de tijd er over gaat.

De meeste tijdloze Sieraden vind je bij ontwerpers, goudsmeden, juweel designers die artisanaal vrijwel unieke sieraden maken. Zij doen dit met passie en originaliteit voor hun beroep. Het zijn zij die deze mooie Originele tijdloze Sieraden maken.

Wat ikzelf veel hoor is dat mijn klanten tijd nemen om hun sieraad te kiezen, de connectie te maken met het sieraad en hun gevoel, als ze dan een beslissing hebben genomen dan heb je waarschijnlijk onbewust dat tijdloos sieraad gekozen. Voor mezelf vind ik het belangrijk dat mijn klanten heel lang mogen en kunnen genieten van mijn creatief werk, en ook zelf een beetje mijn positieve energie voelen dat ik er heb ingelegd bij het maken.

Wij gaan een nieuwe tijd in, een tijd van bewustwording waardoor we ons meer gaan aangetrokken voelen naar artisanaal, een sieraad met een ziel, natuurlijke stenen en zo voort.


Voor wie via deze blog gekriebeld is om mijn collectie's te bewonderen, kan dit doen via deze weg www.harrytilleyjewelry.com


Big Hug

Harry

12 weergaven

Comments


bottom of page