top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Wat maakt Harry TiLLEY Juwelen zo uniek?

Wie Harry TiLLEY kent weet dat hij houd van energieën, je kan je dan afvragen wat voor energieën? De energie in materialen (zilver, natuuredelstenen, de rotsen waar hij zijn zilver op hamert...), de energie dat je doorgeeft uit je handen (Reiki), maan en zon energie, je kan het oneindig opsommen hiervan. Zoals Einstein vroeger alles berekende is deze berekening ook gebaseerd op de energieën.

Niet alleen hebben materialen energieën, ook vormen hebben energieën en ook kracht. Je ziet in Harry TiLLEY zijn juwelen veel cirkel, en ovale vormen, ook bladvormen komen veel voor. De cirkel heeft zo ook zijn beschermende kracht en is ook oneindig, de ovaal is een zachtere vorm en is dan weer meer toegankelijker. Wist u dat delen van ons lichaam, een blad van een boom en veel meer je de berekening van de gulden snede van Fibonacci kan uithalen.


Hier vind u een tekening van deze gulden snede, als u deze tekening transparant zou leggen op bepaalde vormen of gebouwen dan zal u zien dat deze breking in vele vormen word verwerkt.

Harry TiLLEY gaat voor juwelen met de juiste vorm en energie, het geeft geluk, bescherming en heeling voor diegene die het draagt.


Kom eens kijken naar zijn assortiment via deze link ;)


Warme groeten,


Harry TiLLEY Juwelen

94 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page