top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Wat zijn tijdloze juwelen (sieraden)

Tijdloze juwelen is een term die men vaak gebruikt van juwelen die eigelijk niet echt gelinkt worden met een modefenomeen of met seizoens kleuren en ook een eeuwige look hebben. Wij bij Harry TiLLEY juwelen geven deze tijdloze look aan al onze juwelen of in het Nederlands sieraden betreft.

Wij hebben vele collectie en al deze collecties kan je nu of binnen een paar jaar nog steeds dragen zonder iemand je gaat aangeven dat jouw juweel niet meer van deze tijd is.


Onze juwelen (sieraden) zijn tijdloos, we hebben strakke juwelen, artistieke juwelen, feeërieke juwelen, mooie half-edelstenen juwelen. Al deze juwelen zijn gemaakt uit 925 zilver of verguld zilver wat ook het perfecte materiaal is voor tijdloze juwelen, en ook door de waarde van zilver is het de moeite om deze bij te houden voor later, of door te geven aan vriendinnen of je kinderen.


Recyclage

Wij zijn reeds lange tijd bezig met het denken in de richting van een lang leven voor onze juwelen (sieraden) collecties. Door te werken met zilver werk je zo wie zo al met een materiaal dat je gemakkelijk en zonder dure investeringen kan recycleren. Als je een Harry TiLLEY juweel koopt kan je het heel lang dragen en als je het echt beu bent en je vind niemand die het van je wil overnemen kan je het steeds laten recycleren door het zilver te laten smelten voor andere doeleinden.


Kom zeker onze webwinkel bezoeken en laat je verrassen door onze mooie originele collectie.


Harry TiLLEY blogs

59 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page