top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

zilveren sieraden - een goede investering

Zilveren en gouden sieraden zijn in het verleden altijd een waardevolle investering geweest.

Maar eerst is het belangrijk om de verschillende soorten geld te onderscheiden. Sieraden worden vaak gemaakt van sterling zilver, dat is puur zilver vermengd met andere legeringen (meestal koper). Het zuiverheidsniveau is 92,5%, wat betekent dat er 7,5% andere componenten zijn. Integendeel, edelzilver is puur zilver tot 98% of 99% en wordt normaal gesproken in edelmetaal gekocht en door beleggers als onderdeel van hun portefeuilles gehouden. Hoe dan ook, sterling zilver en edelmetaal zijn meer waard dan zilver dat voor andere doeleinden wordt gebruikt, zoals valuta, algemeen bekend als "muntzilver".

Velen van ons hebben waarschijnlijk al zilveren sieraden die ook verouderd kunnen zijn. Als de prijs van zilver hoog is, is het soms de moeite waard om te overwegen uw zilveren sieraden te laten omsmelten of naar een bureau te brengen waar het zilver wordt gekocht en vervolgens wordt omgezet in fijn zilver.


Onze sieraden zijn allemaal 92,5 zilver (of 925 zilver), dus je hebt een sieraad gemaakt van de hoogste kwaliteit zilvergehalte. Ook onze collecties zijn tijdloos, je kunt er zoveel jaren van genieten en toch leuke reacties krijgen van voorbijgangers. Omdat onze collectie niet beperkt is in de tijd, kun je deze ook na een paar jaar makkelijker doorverkopen zodat je weer nieuw kunt kopen. We garanderen ook dat als er defecten zijn, we deze na vele jaren zelf kunnen repareren, en als je een oorbel verliest, kunnen we ze ook na vele jaren bestellen. Zo blijft uw investering in Harry TILLEY sieraden een goede investering.


Neem even de tijd en ontdek onze bijna 500 verschillende juwelen online via www.harrytilleyjuwelen.be


Warme groeten,

Harry TiLLEY

90 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page