top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Blauwe opaalsteen

In de zomermaanden is onze blauwe opaal steen erg in trek. Blauwe opaal is een felle blauwe steen met het opaal effect, is zo krachtig als de zon deze steen raakt.

De blauwe opaal steentjes passen mooi in wit zilver maar ook zelf in onze verguld zilveren sieraden.


Wat is blauwe opaal?

Blauwe opaal edelstenen zijn geen mineraal, zoals andere edelstenen, maar een amorfe mineraloïde. Dit betekent dat de chemische samenstelling is samengesteld uit microkristallijne silicabolletjes die een laag vormen om het blauwe lichtspectrum te breken!

Blauwe opalen zijn er in zowel gewone als kostbare variëteiten. Kostbare opalen vertonen een kleurenspel , terwijl gewone opalen dat niet doen.


Spiritueel

Blauwe Opaal is verbonden met het keelchakra, bevordert communicatie en verzacht emoties. De edelsteen helpt je weer om je op je spirituele spirituele doel te richten en is tevens een healer van de etherische blauwdruk.


Fysieke werking

Opaal is goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en de lymfen. Werkt verlichtend voor de ziekte van Parkinson. Ook goed te gebruiken bij infecties en koorts. En het verbetert het geheugen. Opaal edelsteen reguleert het insulinegehalte. Geeft verlichting bij bevallingen en het premenstrueel syndroom (PMS). Opaal versterkt de wil om te leven. Als elixer is het weldadig voor de ogen.


Sterrenbeeld

Kreeft, schorpioen, boogschutter en vissen


Maatwerk

Al onze juwelen op onze website kan je bestellen met deze mooie blauwe opaalsteen. Hoe ga je te werk, kies een juweel dat je graag ziet, bij het bestellen kan je aangeven dat je het bestaande juweel met blauwe opaalsteen wil, je kan ook aangeven of je de afwerking in witzilver of verguld zilver wil, wij maken het dan voor jou op maat! www.harrytilleyjuwelen.be


Hier nog even een overzicht van al onze juwelen die in onze collecties gemaakt zijn met deze blauwe opaalsteen. Hier link >


Nog een fijne dag,

Harry TiLLEY Juwelen

52 weergaven

Commentaires


bottom of page