top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

De energie van een handgemaakt Juweel

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Wie houdt van juwelen met een ziel zal wellicht gaan naar handgemaakte juwelen met of zonder natuurlijke stenen. Onze juwelen worden met precisie uitgewerkt in 925 zilver. Waarom 925 zilver, omdat dit een materiaal is dat men gemakkelijk kan bewerken, ook is zilver een puur edelmetaal dat ook voor wie de energie van edelstenen wil transfereren naar zijn lichaam een edelmetaal nodig heeft om dit over te brengen.

Wat maakt ons zo anders dan de vele juwelen die men ziet in boutiques aan prijzen waar men bij denkt hoe is het mogelijk aan die lage prijzen? Het verschil zit hem zeker al dat onze juwelen niet in massa worden gegoten of verwerkt. Wij maken elk juweel in detail en plaatsen zelf de door ons geselecteerde en gecontroleerde steen in het juweel. Ook vinden wij het persoonlijk contact heel belangrijk.

Wij garanderen ook dat onze juwelen zelf na jaren van gebruiken bij ons kunnen hersteld worden en op dat moment kunnen gereinigd worden, zodat ze weer als nieuw zijn. Dat is wie wij zijn, en dat is de energie waar wij mee werken. Wat we ook veel als vraag krijgen is, kan ik nog een bijpassend juweel bestellen, dit kan zelf ook jaren na aankoop van je eerste juweel.

Wij proberen ook heel wat nieuws en zo ook mee te gaan met sommige trends. Zo is er een nieuwe collectie uitgewerkt in 925 verguld zilver met Swarovski steentjes. Dit is meer een bling bling collectie maat toch nog origineel en tijdloos.

Wat ons ook anders maakt is dat men op vraag kan aanpassingen aanbrengen, zoals andere steen, andere afwerking van het zilver en andere maat enz enz

Neem een kijkje in ons assortiment,


Warme groeten,


Harry TiLLEY

205 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page