top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

De Jaspis edelsteen

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

In deze blog gaan we het hebben op de natuurlijk bruine Jaspis steen die nu ook deel uitmaakt van het assortiment edelstenen in onze juwelencollectie.

Jaspis is een onpure kwarts variant. Jaspis is een grote groep niet doorschijnende kwartsen die uiteenlopende kleuren en patronen kunnen vertonen, in onze collectie's hebben wij geopteerd voor de bruine variant, de landschapsJaspis.


Werking

Aarden, voor jezelf opkomen, moed en daadkracht.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je om er volop voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Jaspis maakt je oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.


Verzorging

Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.


Sterrenbeeld

Maagd


Via deze LINK kan u onze juwelen met de LandschapsJaspis bewonderen, onze juwelen worden dagelijks aangevuld met nieuwe modellen.


Wij kunnen al onze juwelen die u online vind aanpassen wat steen en afwerking betreft, stuur ons een bericht en wij doen het nodige, en dit zonder extra kosten!
90 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page