top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

De kracht van half-edelsteentjes

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Harry Tilley is gepassioneerd door half-edelsteentjes in zijn juwelen collecties. Sinds jaren werkt hij samen met leveranciers uit Europa maar ook uit India die mooie kwaliteitsvolle half edelsteentjes kunnen leveren. Zijn voorkeur gaat naar de ronde bolvormige capuchon steentjes.


Velen kopen ook een juweel maar eerder op basis van de steen. Echte half-edelsteentjes hebben bepaalde genezende of beschermende krachten. Het is dan ook belangrijk dat de steen met de huid in contact komt. Doordat onze steentjes niet steeds bij het dragen met de huid in contact komen werken wij hoofdzakelijk met 925 zilver als materiaal. Voor wie dit nog niet wist is zilver een geleiden materiaal voor de kracht van deze steentjes. Al een echte half-edelsteen is geplaatst in een 925 zilver juweel word de kracht van de steen via het zilver doorgestuurd naar de drager van het juweel.


Kom een kijkje nemen in onze winkel met een ruim aanbod van vele juwelen met prachtige half-edelsteentjes. www.harrytilleyjewelry.com


Warme groeten,


Harry Tilley

248 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page