top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Gezin’s amulet juwelen

Binnenkort gaan we ons bij Harry TiLLEY Juwelen concentreren op een nieuw soort van juwelen, de Amulet/Talisman juwelen voor een persoon of het gezin.

We maken cirkel of cocon juwelen met daarin kleine cirkeltjes wat jezelf of je gezinsleden voorstelt. In de cirkeltjes kunnen we ook kleine half edelsteen pareltjes plaatsen wat extra kracht geeft en bescherming van de half-edelsteen. Hier een paar voorbeeldjes.Wat zijn Talisman / Amulet juwelen?

Een amulet of fetisj of talisman is een voorwerp waarvan wordt aangegeven dat het bescherming zou bieden tegen gevaar, ziekte en ongeluk. Een amulet is meer een beschermer tegen ongeluk terwijl een talisman vooral een brenger van geluk is.


Maatwerk

Wij maken jouw Talisman / Amulet op maat!

Kies de vorm van de hanger (ovaal cocon achtig of cirkel) geef aan hoeveel kleine cirkeltjes er in moeten (je kan aangeven twee grote cirkeltje wat de ouders aangeeft en de kleine voor de kids) bij de kleine cirkeltjes kan je ook opteren om deze te laten bezetten met een half-edelsteen parel zoals bijvoorbeeld zoals op de foto met Amethist. Dan heb je nog een laatste optie en dat is of je het juweel in wit zilver of verguld zilver wenst. Nadien sturen wij u een offerte en week nadien heb jij je Amulet / Talisman in je brievenbus.


Neem een kijkje naar onze originele juwelen via deze link


Warme groeten,

Harry TiLLEY


72 weergaven

コメント


bottom of page