top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Hoe kan ik mijn juweel laten graveren?

Vanaf 2024 kunnen we bij Harry TiLLEY Juwelen onze juwelen laten graveren. Hier geven we een overzicht wat er allemaal mogelijk is.Teksten en getallen graveren

Het meest evidente is dat we teksten graveren. In onze basis opstellingen kan je kiezen uit een zes tal teksten in verschillende stijlen. Hier geven we het stappenplan op hoe je uw tekst voor een basis gravure kan doorgeven bij onze ringen met het label Graveer opties.


  1. Maak eerst voor jezelf een tekst op van 30 letters of getallen of beide.

  2. Maak een keuze of je deze tekst op de binnenkant of buitenkant van de ring wil laten graveren of aan beide kanten. Let wel op dat de meeste ringen in onze webwinkel enkel een gravure aan de binnenkant kunnen krijgen.

  3. Kies het lettertype waarin u de gravure wenst. Voor ringen waar u langs beide kanten kan graveren kan je ook een verschillend lettertype kiezen voor de buitenkant als voor de binnenkant.


Als u al deze gegevens hebt ingegeven doen wij nog een extra controle voor we uw ring zullen afwerken.
Lijntekeningen graveren

Wij kunnen ook lijntekeningen graveren. Zo kan je een lijntekening aanleveren in zwart/wit. Let hier wel op dat de tekening niet teveel gedetailleerd is, drukke tekeningen zijn soms onduidelijk op een ring of hanger enkel met vergrootglas. Hier ook nog even stappenplan voor het aanleveren.


  1. Stuur ons je tekening door in Jpeg / pdf / png of vector aan. De lijntekening moet duidelijke lijnen in zwart/wit hebben voor een goed resultaat.

  2. Geef duidelijk aan waar en hoe u de tekening wil hebben op uw ring of hanger? Een ring kunnen wij langs binnenkant en buitenkant graveren en zo ook in de volledige lengte afhankelijk van de aangeleverde tekening.

  3. Wij doen de controle van uw aangeleverde tekening. Indien ok dan vectoriseren wij uw tekening zodat deze klaar staat om op uw ring of hanger te graveren.

  4. Wij sturen u nog voor we van start gaan een voorbeeld van de tekening hoe we deze op uw juweel zullen aanbrengen, indien ok gaan we van start.


Let op wij kunnen geen foto's graveren en enkel lijntekeningen, een vingerafdruk kan dan weer wel als u deze duidelijk digitaal aanlevert.


Als u specifieke vragen heeft mag u ons altijd contacteren zodat we deze samen kunnen bekijken.


Warme groeten,


Harry & Miranda

55 weergaven

Yorumlar


bottom of page