• Harry TiLLEY

Hoe kies ik mijn Half-Edelsteen

Bijgewerkt: 25 dec 2020

Je kan je edelsteen op verschillende manieren kiezen, wij maken een overzicht op welke manier je jouw edelsteen kan kiezen.

1.Kiezen op sterrenbeeld

Je kan je Edelsteen kiezen volgens je sterrenbeeld en dat is prima, maar soms vragen wij ons af of het moment waar je in staat ook hetzelfde is als je sterrenbeeld toen je geboren bent. Vb. Je bent geboren onder Steenbok maar op dit moment in je leven heb je liefdesproblemen, of heb je een ziekte of een verdriet....Wij gaan er dan vanuit dat je dan een andere steen nodig zal hebben.


2. Kiezen op Chakra

Je aura bevat duizenden energiekanaaltjes en waar twee energiekanaaltjes elkaar kruisen bestaat een Chakra. Er zijn vele kleine Chakra’s, de meest beschreven zijn de 7 Chakra’s. Door goed te voelen kan je de edelsteen kiezen. Maar ook als u zich kan vinden in de beschrijving van de desbetreffende Chakra. Let goed op, het gaat hierbij om trilling en energie. Voelt het goed? Voelt het niet goed? Kies een ander of raadpleeg een deskundige op het gebied van Chakra’s.


3. Kiezen op kleur

Je kan ook je edelsteen kiezen op kleur en dit is ok, iedereen heeft zijn favoriete kleur en dat is maar goed ook. Ook hier de vraag of de kleur van je edelsteen ook wel de edelsteen is dat je nodig hebt. Het is ideaal als je een edelsteen koopt omdat hij bij je past. De energie van de steen kan hier ook belangrijk zijn want iedereen voelt ook in de kleur de energie die hij of zij nodig heeft.