top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Januari geboortesteen

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Wat zijn geboortestenen?

Een geboortesteen is de steen die hoort bij de maand waarin je bent geboren. Er zijn verschillende tradities die stenen koppelen aan de twaalf maanden van het jaar en de sterrenbeelden. Je kunt een geboortesteen uitkiezen die hoort bij een specifieke geboortedag, een jubileum of een andere datum van betekenis. Een gedachte is dat iedere edelsteen een bepaalde helende werking heeft en dat je als je de edelsteen van jouw geboortemaand op je huid draagt dit een positieve werking heeft op de eigenschappen die bij deze maand horen. Er wordt ook gezegd dat men in de middeleeuwen voor elke maand een bepaalde steen had en dat de mensen de steen bij zich droegen die het sterkst was in de maand waartoe deze behoren.


Rozenkwarts


Geboorte steen voor de maand januari !

De zachtroze steen die rozenkwarts uitstraalt is dan ook de steen van liefde ontvangen en liefde geven. Het is daarom de ideale steen voor wie op zoek is naar liefde en voor wie verliefd is. Al onze stenen worden met grote zorg geselecteerd op de zuiverheid en kwaliteit van de steen.


Operatie

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen heeft een sterke invloed op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefde en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook zelfliefde en zelfacceptatie. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij rouw en trauma en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen is ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het hart, geslachtsdelen, seksuele problemen, vruchtbaarheid, borst- en longaandoeningen en voorkomt het duizeligheid. Ten slotte helpt het bij leeftijdsgebonden aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.


Via deze LINK kan u onze collectie juwelen zien met Rozekwarts, al onze juwelen op onze website kunnen op maat gemaakt worden met deze mooie steen, hier LINK met info rond maatwerk!


Vriendelijke groeten,

Harry TiLLEY


62 weergaven

Comments


bottom of page