top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Juwelen om jezelf te beschermen

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

In de geschiedenis heeft men vele juwelen gemaakt om zichzelf te beschermen. Men heeft zelf 77000 jaar oud juweel gevonden in Zuid-Afrika.

De Egyptenaren hebben veel bijgedragen aan het dragen van juwelen als religie en bescherming. Circa 5000 voor Christus maakten ze al prachtige armbanden van goud en scarabee.

Voor Christus droegen vrouwen in Etrurié (Italié) holle hangers aan hun kettingen, hierin zaten vaak stenen of relieken waarvan ze geloofden dat het hen bescherming gaven.

Koningin Victoria stond erom bekend dat ze gek was op alles met een hoog "bling bling" gehalte zoals

edelstenen, glazen kralen en medaillons. In de 19e eeuw werd het hip om allerlei versiersel aan je ketting te hangen. Van klokken tot parfumflesjes alles kon en mocht.


Wij proberen een origineel vervolg te geven aan het juweel. Wij werken enkel met 925 zilver als materiaal, 925 is het hoogste zilvergehalte voor een zuiver mooi juweel mee te maken.

Zilver is ook de perfecte geleider om de energie van een edelsteen te geleiden naar het lichaam.

Ook werken wij enkel met een mooie kwaliteit voor onze edelstenen. Wij werken reeds jaren samen met verschillende toeleveranciers om een goede kwaliteit te garanderen.

De kracht van handgemaakte juwelen door een edelsmid is dat u de juwelen die wij aanbieden op maat kan laten maken, zoals het aanpassen van de steen, de lengte van ketting of ringmaat, en ook de keuze uit tal van afwerkingen zoals vergulden, of het afwerken met patines wat een oud zilver effect geeft.

Elke edelsteen heeft zijn energie (kracht), de éne beschermend, de andere heelend of helpt je jouw weg te vinden in het leven.


Neem even tijd en kijk naar onze website via deze LINK.


Warme groeten,


Harry TiLLEY

133 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page