top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Nieuwe Start - Aangepaste Visie

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Wie mij ondertussen al een tijdje volgt weet dat ik mij grotendeels focus op zilveren handgemaakte originele juwelen. De laatste jaren was mijn visie meer en meer richting het alternatieve aan het gaan, rond healing en zo ook healing via half-edelstenen. Ik denk dat we ook meer een tijd ingaan van bewustwording en respect voor natuur, dier en een goede samenleving.

Iedereen onder ons heeft wel eens gehoord over Reiki, handoplegging waardoor de ene persoon heelende energie geeft aan een andere persoon. Je kan dit een beetje vergelijke met half-edelstenen. Half-edelstenen zijn natuurlijke stenen die een bepaalde energie met zich meedragen dat een bepaalde werking op ons lichaam kan brengen. Je zou verbaast kunnen staan hoe deze stenen jou kunnen helpen. Op onze website vind je dan ook informatie waarvoor deze stenen staan. Ook online via Google en andere platformen kan je veel info opsnuiven.

Belangrijk!

Wat juwelen met half-edelstenen betreft is er een heel belangrijk punt. Als je een juweel koopt met een half-edelsteen omdat je het juweel mooi vind en de kracht van de steen wil meedragen, zijn er een paar belangrijke punten waarmee je rekening moet houden!

1. De edelsteen moet in contact komen met je huid, ofwel rechtstreeks of via een edelmetaal zoals zilver of goud. Zilver en goud zijn natuurlijk geleiders voor half-edelstenen en kunnen hun energie en kracht naar je lichaam geleiden.

2. Het is belangrijk dat je een juweel koopt met een hoog gehalte aan edelmetaal, voor zilver is dit minimaal 925 zilver (wil zeggen 925% zilver en 75% koper op 1000%.

3. Is belangrijk dat je koop van betrouwbare leveranciers zodat je zeker bent over een goede kwaliteit wat half-edelsteentjes betreft. Bij Harry TiLLEY Jewelry werken wij al jaren met kleine ateliers voor een mooie kwaliteit aan half-edelsteentjes.Warme groeten,

Harry TiLLEY


136 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page