top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Rozenkwarts Edelstenen

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Wie voor rozenkwarts Edelsteen kiest kiest voor liefde krijgen en liefde geven!

De zachte roze kleur van rozenkwarts is een mooie steen voor velen sieraden. Onze collectie word op regelmaat aangevuld met nieuwe sieraden, waarbij we ook gebruik maken van rozenkwarts. Hier vind u al paar voorbeelden van deze sieraden. Handgemaakt door Harry TiLLEY in zijn atelier in Fitou.

Onze Edelstenen zijn van een hoge kwaliteit, wat maakt dat de kracht van deze steen goed doorwerkt op het lichaam en zijn omgeving.


Wat zijn de eigenschappen van rozenkwarts?

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.


Lees meer over deze steen en neem een kijkje naar onze juwelen collecties. Allen handgemaakt uit 925 zilver! Hier meer!


Groeten,

Harry

170 weergaven

Comments


bottom of page