top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Sieraden met een Ziel

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Hoi FB volgers, Instagram volgers, LinkeIn volgers, website volgers en zoveel meer. De tijd waar we ons nu in begeven is de tijd van Sociale media. Voor ons als artiesten is dit ideaal om met onze fans te communiceren en onze boodschap als artiest en gevoelsmens te brengen. Deze Post in ons online Magazine gaat over Sieraden met een ziel.

Wat is eigenlijk een Sieraad met een ziel? Ik ga hier een paar lijnen omschrijven hoe ik een sieraad met ziel bekijk en omschrijf.


Het Ontwerp

Het begint altijd bij de geboorte van het juweel of sieraad. De maker van het juweel kiest het stuk zilver (in mijn geval enkel zilver) en smeed het edelmetaal in een mooi sieraad. Het Edelmetaal word met zijn energie bewerkt en gesmeed het sieraad met Liefde voor zijn kunst. Hij zal alle detail bekijken tot het voor hem/of zij in harmonie staat om het finaal af te werken.


De Steen

Eens het sieraad is afgewerkt dan wordt met gevoel de steen gekozen. Gezien ik werk met Half-Edelstenen is dit een heel belangrijk moment. De keuze en de energie van de steen koppelen met de energie van het gemaakte sieraad is een gevoelsmatig proses. Je kan het een beetje vergelijke met als je zelf een sieraad gaat kiezen gaat ook je hart en gevoel de keuze maken welk het gaat worden en dit is voor ieder voor zich anders.


Presentatie

Eens de eerste twee stappen gebeurd zijn is het belangrijk om het mooie werk met ziel gecreëerd zijn weg te laten vinden naar het brede publiek, om dan zijn koper te vinden die het gaat koesteren. Eens het sieraad zijn kopen heeft gevonden gaat het samen met zijn of haar ziel groeien.


Het Verhaal - Herinnering ...

Eens iemand een sieraad met ziel heeft gekocht voor zichzelf of als cadeau zal het zijn weg maken, een beetje als een levensweg. Het gaat vele Emoties, Verdriet, Happinez, Histories meemaken.... Daarom is een sieraad gemaakt met een ziel vanuit de ontwerper (maker) zo belangrijk. De waarde, alle details en je voelt de Energie van de maker en van de steen. Daarom denk goed na voor je een mooie sieraad koopt of het goed aanvoelt, dan is het ok, van waar of van wie het ook komt ;)


Dikke Knuffel,

Harry


100 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page