top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Verloving en Trouwringen

Een verlovingsring is niet zo evident voor een man om de juiste ring te vinden en te kiezen.

De eerste verlovingsring zoals we die vandaag kennen dateert uit 1477. Aartshertog Maximiliaan van Oostenrijk gaf toen aan Maria van Bourgondië een ring met diamant om hun verloving te bezegelen.

Ook zien we in generaties grote verschillen en zeker ook in religies. Zo zien we dat in sommige religies een verloving of trouwring zeker in goud moet zijn met eventueel een diamant of briljant. De nieuwe generaties in Europa vinden het symbool belangrijker dan de waarde van de ring. Ook de creativiteit word meer gewaardeerd dan de waarde, zo is er een opkomst van zilveren of vergulde verloving en trouwringen. De jongeren van vandaag geven dan liever dat extra budget uit aan een mooie huwelijksreis of een groot feest.

Harry TiLLEY heeft een breed assortiment aan ringen die op jouw maat kunnen gemaakt worden als de perfecte verloving of trouwring. Onze ringen kan je hebben in 925 zilver of in 5micron verguld zilver. Wij passen jouw ring aan op jouw maat en indien met edelsteen plaatsen wij de edelsteen volgens uw vraag. Je kan een edelsteen kiezen volgens de horoscoop van je verloofde of een steen kiezen die staat voor liefde en bescherming.


Neem een kijkje naar ons breed gamma ringen via deze LINK, u kan met ons een chat aangaan indien u vragen heeft.


Warme groeten,


Harry TiLLEY

48 weergaven

Yorumlar


bottom of page