top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Wat maakt onze Parelarmbanden zo Uniek

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Al verschillende jaren op rij maken wij parelarmbanden van een heel goede kwaliteit, enkel begon er wat sleet te komen op de Originaliteit. Parelarmbanden zijn nog steeds HOT en zeker in de zomermaanden, er zijn tal van leveranciers en vele creatievelingen die werken met deze armbanden en ieder op zijn manier. Vanaf dit jaar heeft Harry TiLLEY ook in deze armbanden wat nieuwe wind geblazen en hier dan ook het resultaat.

Wij brengen vanaf dit jaar unieke stuks door elke armband anders te maken. Wat houd dit in?

Elke week komen er nieuwe parels binnen, deze parels worden gemengd volgens kleurtoon en zo hebben wij van elke kleurtoon een mix aan vele parels die bij elkaar passen. Van deze parels maken wij armbanden met steeds een andere opstelling door de parels te mixen. Ook combineren wij deze parels met mooie stukjes hout en emaille zodat het ook een mooi creatief geheel word.

Wat ook onze kracht is, is dat wij al deze armbanden door ons zelf worden gemaakt en we hiervoor de beste kwaliteit elastiek gebruiken, dit is een elastiek dat garant staat voor een lange levensduur ook als je de armband 24/24u aanhoud, ook voor douche, zwemmen of sporten.

Onze parels zijn dan weer natuurparels zoals emaille, half edelstenen, natuurstenen of tropisch hout.


Neem een kijkje via deze LINK naar ons assortiment, wij maken op vraag je armband zonder meerprijs op maat!


Profiteer ook van onze zomermaanden korting >>>

- 10% op alle armbanden (code ARM10)

- 20% vanaf 20€ (code ARM20)

- 30% vanaf 30€ (code ARM30)


Warme groeten,

Harry


165 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page