top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Armbandjes met dat beetje meer!

Ondertussen zijn er al zoveel soorten armbanden in vele materialen en kleuren en geuren. Wat wij proberen is in het grote aanbod aan armbandjes er toch nog uniek uit te komen. Wat zijn onze specialiteiten!


Parels en natuurlijke materialen voor de opbouw!

De mix dat wij gebruiken aan natuurlijke parels in combinatie met Hematiet schijfjes en coco's hout geven dat onze armbandjes er krachtig, leuk en uniek uitzien. Ook garanderen wij dat elke armband anders is, dit door onze armbandjes met de hand en steeds anders op te bouwen.


Op maat gemaakt!

Al onze armbandjes kan je op maat bestellen, dit is heel eenvoudig. Meet je polsomtrek met een lintmeter of neem een gewoon papieren lintje, trek het om je pols en leg het nadien op een meetlat zodat je jouw polsomtrek perfect weet. Als je graag een strakke armband hebt tel je er 1cm bij, een iets lossere armband daar tel je 2cm bij, deze afmeting geef je door aan ons en wij maken je armband op maat met het model dat je ons doorgeeft.


Onze super sterke elastieken!

Al onze armbanden worden met de hand in Frankrijk gemaakt. Wij hebben hiervoor de beste elastieken uitgekozen. De elastiek van de armband is het belangrijkste onderdeel, Als die snel stuk gaat dan is het gedaan met de armband. Wij gebruiken steeds de 1mm elastiek van de beste kwaliteit en waar we elastiek knopen solderen wij het knoopje nog eens met lijm, zodat de elastiek een lange levensduur heeft, ook als je hem aan heb bij het zwemmen of douchen!


Prijs kwaliteit

Onze armbanden kunnen als de beste concurreren tegen andere grote merken wat prijs en kwaliteit betreft, zo kosten onze armbanden tussen de 13 en 17€/stuk en geven wij regelmatig kortingen voor sets. Neem een kijkje in onze collectie armbandjes, als je graag maatwerk wil, geef dan je maat door en de kleuren die je mooi vind en wij maken gratis een toonmodel dat we via foto doorsturen voor akkoord.Warme groeten,

Harry

77 weergaven

Comments


bottom of page