top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Aventurijn

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Nieuw in onze collectie is de mooie Aventurijn steen!

Aventurijn heeft een lichte mosgroene kleur en heeft ook een fijne structuur (zoals op foto)

Eigenschappen

Aventurijn is een zusje van bergkristal en heeft dezelfde helende eigenschappen. Daarbovenop heeft de steen ook specifieke effecten.


Aventurijn heeft vele eigenschappen, we beginnen bij de belangrijkste. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.

De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.


Horoscoop

Voor wie een steen koopt op horoscoop, Aventurijn is de steen voor maagd, stier en tweeling.


Chakra's

4de chakra

Aventurijn hoort bij het miltchakra, het zonnevlechtchakra en vooral het hartchakra.


Neem even een kijkje naar onze juwelen met deze prachtige steen. Op onze webshop kunnen wij alle voorgestelde juwelen op maat maken met deze steen. Hier meer!

93 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page