top of page
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Carneool - Nieuw in ons assortiment

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2022

Ons assortiment van edelsten word uitgebreid met de mooi oranje rode Carneool-steen. Carneool past heel mooi in onze handgemaakte juwelen, dit zeker in combinatie met een grijze of bronze patine afwerking.

Wat onze waarde is met onze juwelen collecties zijn de energie van de ontwerper/maker, de energie van het materiaal "925 zilver" en de kracht van de steen "edelsteen". Als je deze drie in harmonie samen brengt kom je tot een kracht helend, beschermend juweel. Een handgemaakt juweel met natuurlijke materialen is een hemels verschil tussen de vele machinaal gemaakte juwelen aan kleine prijzen, ook een beetje wegwerp juwelen genoemd.

Maar nu terug naar onze nieuwe steen dan onze familie aan stenen zal vervoegen. Hier een overzicht over de eigenschappen en alle info over Carneool-stenen.

Werking

Carneool is een opbeurende vrolijke steen. Hij geeft warmte, werkt vitaliserent. Depressies, apathie en verwarde gevoelens hebben geen schijn van kans tegen deze altijd positieve steen.


Spiritueel

In lang vervlogen tijden werd Carneool gebruikt om de doden te beschermen op hun reis naar het hiernamaals. De steen haalt ook bij leven de angst voor de dood weg.


Emotioneel en metaal

Carneool maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, bevordert vermogen tot oplossingsgericht denken. De steen trekt ook nog eens succes aan. Bij succes hoort geen negativiteit dus daar beschermt deze bijzondere steen ook meteen maar even tegen. Negatieve emoties, jaloezie en woede van anderen raken de drager niet. Zo gaat het mineraal misbruik van haar drager tegen.


Fysiek

De oranje edelsteen bevordert voorts de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie.

Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen door warmte naar de pijnpunten te sturen.


Verzorging

Carneool kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.


Sterrenbeeld Carneool

Kreeft, Leeuw, Maagd, Ram


Chakra

2e chakra (heiligbeen/ bezitten&verrijken)


Neem een kijkje naar onze nieuwe webpagina over deze steen en ontdek ook de tal van mooie juwelen die we reeds gemaakt hebben met deze steen. Onze juwelen worden dagelijks aangevuld met nieuwe creaties, ook kan je op maat een bestaand juweel bestellen en de steen aanpassen zoals je wil.


Warme groeten,


Harry TiLLEY

108 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page