• Harry TiLLEY

Stenen om LIEFDE aan te trekken!

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Is er een steen voor lichttherapie die liefde aantrekt? Het antwoord is ja, want er zijn niet slechts één, maar een aantal edelstenen en halfedelstenen die je kunnen helpen liefde te vinden!

Of je nu een relatie hebt of single bent, ontdek welke stenen je kunnen helpen liefde te vinden of liefde in je leven te houden!


LIJST MET STENEN OM LIEFDE AAN TE TREKKEN

Ontdek hieronder de krachten en deugden die aan elke steen zijn toegewezen, hun toepassingen en gebruik, afhankelijk van de omstandigheden van het leven.ROZENKWARTS OM LIEFDE IN JE LEVEN TE BRENGEN

De rozenkwarts is waarschijnlijk de steen van liefdeskristal genezing. Het brengt tederheid en zachtheid binnen een paar, het huis of gewoon elke dag. Deze steen brengt rust en verzacht alle spanningen. De zachte roze kleur past perfect in onze zilveren juwelen, het straalt zijn hart en liefde uit bij het dragen.DE MAANSTEEN OM JE HART TE OPENEN

De maansteen is de steen van vrouwelijkheid bij uitstek! Het bevordert de intuïtie, wat helpt om emoties te harmoniseren. Door opnieuw contact te maken met je gevoelens, kun je gemakkelijker je emoties en die van anderen analyseren. Maansteen is daarom uitstekend geschikt als je je wilt verzoenen bij ruzies binnen je relatie.

Maar ook als je op zoek bent naar liefde is deze steen perfect! Het neemt onnodige angsten en zorgen weg en bevordert zo openheid naar anderen. Het zal u helpen om minder terughoudend te zijn en zo vergaderingen te bevorderen. De kracht en de mooie witte steen met blauwe mistieke schijn passen perfect in onze creatieve juwelen.


DE AQUAMARIJNSTEEN OM JE GEVOELENS TE UITEN

Ben je verliefd maar weet je niet hoe je het moet uiten? Aquamarijn zal je enorm helpen! Deze creativiteitssteen is perfect voor het ontwikkelen en beheersen van je gevoeligheid en de manier waarop je het laat zien. Het maakt de communicatie harmonieuzer.

Aarzel dus niet om jezelf te trakteren op een juweel met een aquamarijn steen als je het gevoel hebt dat je moeite hebt jezelf te begrijpen met je wederhelft, of als je de moed wilt hebben om je gevoelens te uiten! Door in contact te zijn met deze steen, kun je zowel je creativiteit als je gevoeligheid gemakkelijk ontwikkelen. Aquamarijn helpt je om jezelf beter uit te drukken.AMETHIST OM LIEFDE AAN TE TREKKEN

Amethist is een effectieve steen voor het aantrekken van liefde, vanwege de sterke uitstraling van rustige wijsheid die het aan de drager geeft.

In het geval van een ontluikende romantische relatie, communiceert ze nieuwe ideeën om de relatie te verbeteren. Het helpt degenen die ware liefde zoeken en versterkt de relatie tussen twee mensen. Het wordt ingeroepen om een ​​zielsverwant te vinden of om een ​​bestaande unie te consolideren. Gebruik een mooi indrukwekkend juweel om je liefde aan te trekken.TIJGEROOG: EEN STEEN OM VAN JALOEZIE AF TE KOMEN

Verschillende factoren kunnen een paar verzwakken. Het zou kunnen :

- gebrek aan communicatie;

- gebrek aan verzekering;

- jaloezie enz.

Jaloezie is een echt gif in een stel. Het kan de band tussen twee mensen verzwakken. Door je geliefde een juweel van bescherming aan te bieden, zoals met een tijgeroog , kun je makkelijker omgaan met argumenten die te maken hebben met jaloezie.

Deze ondersteuning is erg handig voor stellen. Het stelt hen in staat zich te ontdoen van negatieve energieën en jaloerse mensen weg te houden van hun relaties.GRANAAT: VERLANGEN EN PASSIE

Granaat is een steen van toewijding die liefde en toewijding inspireert. Het voelt allemaal tegenstrijdig en stimuleert het seksuele verlangen. Granaat kan het libido verhogen en passie en romantiek stimuleren.

Dit maakt het een geweldige steen om dieper in te gaan op een nieuwe relatie of zelfs om een ​​langdurige relatie nieuw leven in te blazen.

Granaat is ook een steen om passie en aantrekkingskracht te ontsteken. Het is geweldig om je huidige relatie op te fleuren. Als je een juweel met granaat draagt , zul je je meer begeerlijk voelen, en die energie kan van je uitgaan.

De stimulerende eigenschappen zijn uitstekend geschikt voor het bestrijden van depressies. Dus als je je down of verveeld voelt in je huidige relatie, kan granaat helpen die vonk weer aan te wakkeren.